hyvinvointi

takasin raiteille!                                 Moro!

Tulin just salilta ja hitto et on hyvä fiilis! Tää oli nyt kolmas kerta about viimesen viikon sisää, kävin aiemmin tuolla meijän duunin salilla ja nyt hommasin jäsenyyden tohon fresh fitnekselle, 19,90€/kk ja ei mitään pakkosoppareita,Ihan kivalta salilta vaikuttaa. Kävin tossa tammikuussa kaverin mukana "testaamassa" ja tänään sit toisen kerran. Oikee hyvin palvelee munmielestä hintaansa nähden :)

Nyt oon taas aivan liekeissä ja reenaaminen tuntuu super hyvältä, katotaan kauan tätä euforiaa kestää :D Puhuttiin tossa just kaverin kanssa et miks se salille lähteminen on niin vaikeeta? vaikka tietää et sen jälkeen fiilis on ihan huikee. Onneks on kavereita kenen kanssa reenata ni jos on jo sopinu ei kehtaa enään perua, koska ei jaksa tai huvita. Yritin tässä miettiä juttuja mitkä mua motivoi liikkumaan ja mieleen on jääny aika vahvasti kun joku joskus sano että " mietippä montako kertaa on jälkikäteen kaduttanu? " Tää jotenki osu ja uppos. Toinen mikä itellä ainaski toimii on uudet salikamat tai varusteet, nyttekin tekis mieli hommata uudet kengät ja hanskat ainaki :D ehkä sitte reissun jälkeen..


Niin ja pidemmällä mittakaavalla motivoi tietenki tulokset tai jos asettaa itelleen jotain pieniä tavotteita niin niiden saavuttaminen :) Kuvat on muuten tb:nä mun instasta ja nää on otettu siellä meijän duunin salilla. Nää ja kaikkien muidenkin sali-kuvat on myös sellasia mitkä motivoi raahautumaan puntille. Niin joo mulla on pari ylimäärästä vapaalippua flamingo spa:han nää on voimassa 30.3.2017 asti ja jos liput kiinnostaa niin jätä kommentti  ja arvon nää jollekin :) Aikaa kommentoida on sunnuntaihin 26.2 , Hyvää viikonloppua kaikille! 

<3 - e