lifie

Tattoo time!    Moikka!

Tänään oli viimenen vapaapäivä näistä mun vitosen vapaista ja kävin muutaman tunnin kuuntelemassa tota ah niin ihanaa tatuointikoneen surinaa <3 Tällä kertaa alotettiin Villen kanssa mun hiha-projekti! Oon niiiiin innoissani!

Oon käyny muutamassa eri mestassa ottamassa kuvaa, mutta mun ehdottomaks lemppariks on muodostunu tää Villen VS Tattoo! Ymmärretään toisiamme hyvin, mun ei tarvii moneen kertaan selittää millasta kuvaa haluan ja luotan täysillä Villen tekemiseen ja tyyliin. Mun mielestä on tärkeetä löytää sellanen tatuoija kenen kanssa ajatukset kohtaa jossain määrin niin että kuvasta ei joudu vääntämään miljoonaa eri versiota. Varsinki jos tulossa on useempi kun yks kuva, niin on se molempien kannalta varmasti helpompaa.  

Tykkään myös tosi paljon tosta Studiosta ja tyylistä miten se on sisustettu! Tonne on aina kiva mennä ja paikkana toi on niin viihtysä ettei haittaa vaik vierähtäs useempi tuntiki. Ite tatuoinnista en vielä ottanu kuvia, ootetaan että parantuu vähän :) Jossain vaiheessa voisinki tehä postausta mun kaikista leimoista ja ehkä vähän tarinaa niiden takana! Jos sulla on tatuoija tai paikka hakusissa niin voin rehellisesti suositella tsekkaamaan tää VS Tattoo ( IG klik! ) Paikka löytyy siis Helsingin Jätkäsaaresta :) Jos sulla on tatuointeja niin missä oot käyny ottamassa? Tai mikä sun mielestä valinnassa on tärkeintä?  Siistii viikkoo kaikille! 
                                   <3 - e
ps: Kyseessä ei kuitenkaan oo mikään maksettu tai lahjottu mainos/yhteistyö, Ihan vaan hiton tyytyväinen asiakas.