ensimmäinen

What i wore




                      Moro!

Nyt tulis ihka ensimmäistä asu-postausta! oon aina kokenu ettei mun tyyli oo mitenkään kovin kummonen tai että siinä ei ainakaan ole mitään uutta kenellekään :D Nyt kuitenki päälle valikoitu taas kesän luotto jutut, joissa tunnen oloni mukavaksi ja ajattelin ikuistaa ne tännekin. 





































             Tältä näyttää mun ihan basic kesä-asu, Onko teillä samoja suosikkeja?
                                            Mustavalkoinen neule : H&M                                                  Shortsit : GINATRICOT                                                               Ruutupaita : BIKBOK                                                          Toppi : JOKU IKIVANHA ??
                                                Kengät : CONVERSE
                                                 Kello : BURBERRY

"reiskat" ja avain koru on tarttunu mukaan thaimaasta, ihme että vielä ehjiä :D Edelliseen Linkkaa blogisi postaukseen on tullut nyt jo paljon enemmän linkkauksia kuin osasin odottaakaan, ihan huippua! Seuraavaan postaukseen julkaisen mun suosikkeja, tulee varmaan viikonlopun aikana joten pysykää kuulolla :) Kuulin muuten tänään että toi mun "lukija nappula" ei oo toiminu ja yritin fiksata sen kuntoon, toivottavasti nyt pelittää! Kuvat musta otti mun tytär ja pakko sanoa et oon tosi tyytyväinen, kiitos julia <3 

    pallailllaaan! <3 - e