höpöhöpö

whats up?
    Moikka!

Juhannus oli ja meni! Meijän oli alunperin tarkotus lähteä miehen kanssa kaverin mökille porukalla, mutta koiravahti joutuiki perumaan viimehetkellä, joten mentiin sitte koko perheen voimin miehen mökille Lohjan saareen. Pitkän viikonlopun aikana tuli grillailtua, heitettyä mölkkyä, saunottua ja lilluttua paljussa :) Kävi noi vähän testailemassa mökkinaapurin vesi jettiä, mut kelit oli sen verran huonot ettei paljoa viittiny ajella ehkä ens kerralla sitte. Tänää mullaki oli vapaapäivä ja ollaan nukuttu pitkään, syöty yhessä aamupalaa ja lettuja! Käytiin myös testaamassa toi meijän lähellä oleva minigolf rata. Tuli jotenki tosi kiva fiilis et lähettiin liikkeelle tekemään jotain eikä vaan maattu kokopäivää sohvassa :D pienestä sitä tulee ihminen onnelliseks!

En jaksanu ottaa mitään kassia mukaan joten kamerakin jäi kotiin nää muutama foto on siis ihan iphone laatua. Oli muuten aika vaikeita noi radat tuolla ja yllättävän tasasta meijän perheen pelit, mä oon yleensä hävinny miehelle ihan kuus-nolla, mut nyt tasapeli! Radat tuolla olis kaivannu vähän putsausta,  hinta oli kuitenki ihan edullinen. Meiltä kolmelta pelit oli 15€


Jostain syystä ei yhtään huvittanu laittaa ripsaria ni tänään oli tämmönen aika naturelli kesä naama. Mun mielestä yllättävän freesi lookki, ehkä oon jatkossakin useemminkin ilman ripsaria! Jännästi karkas ajatukset golffista ripsariin :D Nyt on muuten aika paljon somessa näkyny ihan naturelleja kasvoja ja musta se on tosi jees! Miten te meikkaatte kesällä vai meikkaatteko ollenkaan?

<3 - e