So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kosmetiikka

10X EN OSTA ENÄÄ

Me kaikki tehdään hutiostoksia, aivan varmasti. Jotkut enemmän, jotkut vähemmän. Mä en muuten niitä tee oikeastaan ollenkaan, mutta kosmetiikka... se on paha. Ilman kokeilua ei voi tietää, sopiiko joku tuote itselle vai ei. Tässä nyt muutama tuote, jotka itse olen kokenut huonoiksi, joita ei tarvitse enää omaan käyttöön ostaa.

1. Evon tyvisuihkeeseen pääsin tutustumaan Betteboxin kautta, ja innolla odotinkin tämän testausta. Lopputulos oli kuitenkin kaikkea muuta kuin toivottu, ensin hiukset näytti märiltä ja rasvaisilta, ja kuivuessaan likaisten hiuksien efekti jäi. Ei jatkoon.

2. Sateenkaari highlighter. Muutama kuukausi sitten nämä nousi netissä hittituotteeksi, kyseltiin joka puolella mistä saa ja mitä maksaa. Mussa ei nämä siinä vaiheessa herättänyt oikeastaan mitään kiinnostusta, ihmettelin vain, kuka haluaa naamaansa sinistä highlighteria.

No, näin Essencen valikoimissa tämän, halvalla hinnalla ja päätin ostaa. Katsoin muutaman videon, missä oli eri merkkisiä sateenkaarilightereita, ja näytti ihan lupaavalta. Innoissani siis tätä lähdin testaamaan, mutta ei... ei kasvoilla näy oikeastaan mitään, vaikka sormella yritin tätä levittää. Joten, ei tullut käyttöä tälle.

3. Lumenen paaaljon hehkutettu mascara. Mulla teki oikein kunnon hämähäkin jalat silmiin, vaikka kuinka vähän yritti ottaa väriä putkilosta. Jotkut sanoivat, kun vähän kuivahtaa, niin huomattavasti parempi. No, en ole itse kyllä huomannut. Ihan kauheaa, en osta enää ikinä!

4. Doven päivettävä voide. Jätti ihon pitkäksi aikaa tahmeaksi, enkä huomannut yhtään mitään päivetystä. En tykännyt sitten yhtään!

5. Essencen värinkorjaaja (punaisille kohdille kasvoissa), ei peittänyt yhtään mitään ja jätti ihon todella kuivaksi. Ei siis yhtään mitään hyötyä, joten ei jäänyt käyttöön.

6. Essencen peitepuikko, ei myöskään peitä yhtään mitään ja jättää samalla tavalla ihon kuivaksi. Tämäkään ei ole käytössäni!

7. Yhes Rocherin primer. Ääk, tää on jo vanhempi tuote, parin vuoden takaata. En tiedä myydäänkö juuri tätä enää, mutta siis hyi. Tästä ei oikeasti pysty sanomaan mitään hyvää, jättää ihon ihan sairaan tahmeaksi ja mikä vielä ehkä pahempaa, tää haisee ihan kauhealle :D Siis mä en osaa tota hajua kuvailla, mut aivan karmiva! 

8. Essencen eyeliner. Näistä oon muiltakin kuullut, että on ihan sama ongelma kuin mulla. Ensimmäisen käyttökerran jälkeen nää alkaa kuivahtamaan, jotkut niin, et niitä ei pysty yksinkertaisesti enää käyttämään ollenkaan ja jotku kuivuu hieman hiljempaa. Harmi, koska muuten nää on tosi hyviä rajaustusseja! 

9. Viva La Divan luomiväripaletti (Mauve me). Ei pigmenttiä juurikaan, varisee, häivytys lähes mahdotonta ja liikkuu luomella ihan käsittämättömän paljon. Pari silmämeikkiä oon yrittänyt tehdä tällä, ei vaan onnistu. Eipä oo tullut niiden jälkeen käytettyä.

10. Essencen kiinnityssuihke. Tuntui, kun olisi vettä ruiskinut kasvoille, ja meikkipohja lähti elämään. En tykännyt yhtään!

Siinä olisi 10 tuotetta, joita ei mun käytössä enää nähdä. Tämän pohjalta voisi luulla, että mä vihaan Essencen meikkejä, mutta ei todellakaan! Päinvastoin, mä käytän Essencen tuotteita niin monia, että olisihan se nyt aika outoa, jos kaikki olisi ihan täydellisiä ;) Voisin joskus tehdä ihan pelkästään Essencen lempparituotteille omistetun postauksen, kun nyt tuli näin paljon "haukuttua". 

Onko sulla samoja kokemuksia joistain näistä tuotteista? Tai onko sulla joku vastaava kokemus jostakin muusta tuotteesta? Kerro ihmeessä! :)