So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

raskaus

Äidiltä sulle

Mä ja me odotettiin tätä päivää niin paljon. Päästään näkemään, kuinka paljon sä olet kasvanut ja muuttunut varhaisultrasta. Silloinhan sä olit vain pieni syke siellä jossain. Nyt sä olet ihan pienen ihmisen näköinen. Vielä joudutaan odottamaan tovi, että saadaan mahdollisesti tietää, kumpaa sukupuolta sä edustat. Äiti toivoisi susta tyttöä, ja isi poikaa. Niin kai se yleensä menee. Ei meillä kuitenkaan oikeasti oo mitään väliä, olit kumpi vain. Kunhan pysyt matkassamme mukana ja kasvat isoksi, niin kaikki on hyvin. 

Tänään sä liikuit siellä reippaasti. Näytit, kuinka nopea ja ketterä sä oletkaan jo. Ehkä halusit myös jo varoittaa, että kuinka pulassa me vielä tullaankin sun kanssa olemaan. Se ei kuitenkaan haittaa, koska me odotetaan niin paljon, että päästään näyttämään sulle juttuja. Että me päästään tutustumaan suhun ja sä meihin. Sä teet meistä perheen, äitin ja iskän. Tähän saakka me ollaan oltu vain kaksistaan, hetken kuluttua se on enää muisti vain. 

Kun mä näin sut tänään sen monitorin näytöllä, äitiä vähän itketti. Isikin katsoi sua ihastuneena ihan hiljaa. Tänään mä tajusin, kuinka paljon mä rakastan sua nyt jo. Isikin puhuu sulle jo, vaikka sä et vielä sitä ehkä kuule. Mutta se kertoo sulle joka ilta, kuinka paljon se rakastaa sua. Ja pyytää myös, että helpottaisit äitin oloa vähän. Toisaalta, kun mulla on paha olo, tiedän, että sä olet siellä. Ihan vielä en voi tuntea sun liikkeitä, mutta pian koittaa senkin aika. 

Äiti ja isi kutsuu sua Bebeksi. Tänään on 29 viikkoa siihen, kun sun laskettu aika on. Se tuntuu paljolta, mutta uskon, että se tulee menemään nopeasti, kun meidän täytyy hetken päästä alkaa laittamaan juttuja valmiiksi sulle. Onneksi me muutettiin isompaan asuntoon, me saadaan tänne tehtyä sulle oma huone. Mihin tulee sun tavarat. Alkuun sä et vielä paljoa tarvitse, sulle riittää lähes äitin ja isin syli. 

Me ollaan ostettu sulle jo muutamia vaatteita. Ne on niin pieniä, ihan hassua ajatella, että sä olet niin pieni, kun me saadaan sut ensi kertaa tavata. Rakas pieni Bebe, lupaathan kasvaa kiltisti loppuun saakka ja tulla meidän luokse, kun sä olet valmis siihen. Äiti ja isi odottaa sua täällä. Me luvataan, että sun elämästä tulee paras mahdollinen. Sun tapaamista odottavat myös isovanhemmat, meidän sisarukset sekä ystävät. Sä pääset tutustumaan kaikkiin niihin ihmisiin. Ne on ihan parhaita. 

Äitin ja isin rakas <3