So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

Blogiähky

Reilun kuukauden hiljaisuus. Joka päivä enemmän tai vähemmän syyllisyyttä sitten, etten kirjota. Tai etten edes ilmoita miksi nyt ei ole intoa tai jaksamista kirjoittaa. Nyt otsikossakin näkyvä ähky on selätetty ja mä olen taas blogin äärellä enemmän kuin onnellisena.

Oma jaksaminen on ollut välillä nyt vähän siinä ja siinä, kun ei saa nukuttua ja kokoajan vähän sattuu jonnekin. Sitten taas samalla mä mietin, että onko mulla kuitenkaan oikeutta valittaa? Loppujen lopuksi mä en puhu mun raskaudesta hankalana, kivuliaana tai minään negatiivisena. Mä en ole joutunut viettämään viikkoja pää vessanpytyssä pahoinvoinnin vuoksi tai hoitamaan aikaisempia lapsia samalla. Mä olen vielä "saanut" olla erityisäitiyslomalla, eli mä puhun mun raskaudesta helppona. Sen vuoksi tulee vähän hölmö olo, jos nyt kerron julkisesti, että mullakin on ollut vähän rankkaa ja on välillä itkettänyt, että eikö tämä voisi olla jo ohi!

Kyllä, nyt jälkeenpäin mietittynä mulla todellakin on oikeus sanoa, miltä musta tuntuu. Mä neuvon aina kaikkia muita päästämään sen pahan ulos ja kertomaan, mikä on. Miksi mun pitäisi tyytyä olemaan hiljaa, ja miettimään, että jollain toisella menee huonommin. Aina löytyy ihminen, jolla asiat on huonommin kuin mulla. Nämä ajatukset ja olot on työntänyt blogin aika kauas. Mistä sitä edes olisi kirjoittanut, kun on vaan kotona.

On ahdistanut ajatus, jos nyt blogiin jotain edes yrittäisi. Vaan sitten on tullut ajatus, jos teksti jää liian lyhyeksi. Ei liian lyhyttä tekstiä voi julkaista. Oi miksi... mikä on liian lyhyt teksti? Kuka sen muka määrittää. Nyt en enää anna yhdellekään hassulle ajatukselle valtaa, vaan teen juuri niin kuin itsestä tuntuu hyvältä.

Nyt raskauskin on sujunut edes hieman paremmin, on saanut taas vähän paremmin nukuttua, ja ajatus siitä, että kahdeksan viikkoa laskettuun lämmittää kummasti. Se aika tulee menemään niin äkkiä, vaikka nyt tuntuisi että aika matelee <3

Joulukuu. Huomenna mun blogissa arvonta ja alennuskoodi, pysy siis kuulolla!