So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

vauva

Ensimmäinen neuvola

Tänään mä kävin ensimmäisessä neuvolassa. Jännitti, varsinkin siksi, kun mä olin menossa yksin. Miska olisi luonnollisesti halunnut  olla paikalla, mut koska töistä ei nyt ihan jokaisen neuvolakäynnin takia voi olla pois, ja tämä ensimmäinen olikin aika tavalla pelkkä höpöttelykerta. Ei sillä, oli kyllä mukava tunnin verran tutustua neuvolatätiimme ja keskustella tulevan perheemme asioista :)

Neukkutäti oli kauhean mukava, tultiin hyvin juttuun. Paljoa ei tullut mulle kyllä uutta tietoa, mä olin netistä onkinut jo hyvin etukäteen tietoa. Mitä saa syödä ja mikä ei oo hyväksi. Ehkä pahin mulle on ehdottomasti graavi- ja kylmäsavulohi. Byhyy, niin suurta herkkua, varsinkin näin kesällä. Mutta toisaalta, yksi kesä menee vaikka päällä seisten, kun on hyvä syy. 

Kauhea nivaska papereita mukaan, pissapurkkeja (jotta saa kiikuttaa näytteitä terveyskeskukseen), lähetteitä ja infopapereita. Ultran varasinkin heti kun tulin kotiin neuvolasta, ja meillä on niskaturvotusultra heinäkuussa! Päästään taas kurkkaamaan mitä vauvalle kuuluu, ihan parasta <3 

Kaiken kaikkiaan oli kiva käydä, päästä hieman näkemään, mitä on tulevaisuudessa luvassa. Eniten tottakai odotan ehdottomasti ultraäänitutkimuksia ja kaikkeista vähiten verikokeita, koska mä vaan pelkään niin paljon niitä! Mut eiköhän niistäkin sisulla selviä.

Yksi ikävä juttu tuli myös esille, josta kirjoittelen omassa postauksessa mielummin. Ei mitään vakavaa, mulla ja vauvalla on kaikki hyvin <3 Liittyen tulevaan syksyyn! Pysyhän siis kuulolla. PS. Te, jotka olette olleet raskaana, oletteko haluneet rakenneultrassa nähdä pienokaisen sukupuolen? :)