So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

meikkaus

Erilainen meikki

Tämän postauksen tarkoitus oli näyttää, miten kokeilen normaalista poikkeavaa meikkiä. Tai no, näyttäähän se, mutta ei niin siistillä tavalla, kuin olin ajatellut. Mä olen vain ihan onnettoman huono, kun pitäisi laittaa värillistä luomiväriä. Osaan käsitellä neutraalit (beige, ruskea jne), mutta kun kuvaan astuu esimerkiksi sininen, on lopputulos aina ihan hirveä. 

Aluksi ajattelin, että nämä kuvat saa jäädä ihan pelkästään kameraan, ja sieltä joutuu sitten ajan myötä hävitykseen, mutta! Olin jo kaiken kuvannut, jotenka, miksipä en nyt näitä julkaisi. Tässä mennään nyt valitettavan paljon samaan suuntaan yhden aiemman postauksen kanssa, jonka löydät tästä. Mutta, muistutuksena, että osaan ihan meikatakin, löydät tästä postauksen ihan oikeasta meikistäni hyvin tehtynä.

Täysin meikitön naama alkuun, tässä vaiheessa mulla oli vielä toiveena, joskos mä vaikka olisin oppinut käyttämään värillisiä luomivärejä :D No en ollut!

Mä en tiedä, miksi mä näytän näin keltaiselta tässä kuvassa, tai miksi se ei tarkentanut tohon sutiin, niin kuin oli tarkoitus. Kuitenkin, yleensä meikkaan kulmat pyöröpäisellä siveltimellä, koska niin olet useamman vuoden nyt tehnyt ja siihen tottunut. Ostin tämän viiston sudin tässä ihan hiljattain, mutta en vaan osannut käyttää sitä, mutta tähänhän se oli nyt aivan täydellinen. 

Pakko sanoa, että mä olin oikeasti todella hämmentynyt, että sain näinki hyvät kulmat tehtyä sillä. Koska mä en oikeesti osaa yhtään käyttää kyseistä pensseliä! :D

Luomiin tuli vihreää ja sinistä sekaisin, ja mä en tiedä, kummassa ihan oikeasti on enemmän vikaa, mussa vai Viva La Divan paletissa. Se on kyllä ihan käsittämättömän huono muidenkin värien kannalta, joten ehkä mun vielä joskus täytyy antaa mahdollisuus siniselle, jos sitä sattuisi olemaan ihan kunnollisena mulla itsellä. Ei kyllä nyt vähään aikaan, kammoksuttaa koko väri ihan sairaasti... 

Ympäri naaamaa levitin aurinkopuuteria, otsalle ja leukaan eniten, mitä en myöskään normaalisti tee. Sitä ei kyllä oikein näistä kuvista pysty mitenkään havaitsemaan, vaikka parhaani yritin. Laitoin myös normaalia tummempaa varjostusväriä, mutta siitä mä ehkä jopa ihan tykkäsin. Käytän aina Nyxin paletin vaaleinta sävyä arkena, juhlimaan mennessä saatan hieman blendata seuraavaksi tumminta sekaan.

Huulet mä tein kyseisellä luomiväripaletilla myös... ihan hirveät. Siis, ensinnäkin, yritin saada pelkästään ruskeaa, niin jostain sekottui myös vihreää sinne, jolloin lopputulos oli ylhäällä näkyvä. En kyllä tiiä, se on toisaalta ihan hauskakin lisä. Mut ylipäätään ihmettelen, miten jotkut ihan tosissaan sanoo, että käyttää luomiväriä punana. Miten! Onko mulla vaan niin huono paletti, ettei sillä edes voi saada mitään aikaan? Jos on kokemuksia kyseisestä paletista (näkyi tuossa postauksen aloituskuvassa ja alempana kuvassa), niin saa kertoa!

Huh, mikä urakka taas. Sinäänsä ihan hauska, mutta sinäänsä niin ärsyttävä. Seuraavaksi voisin tehdä ihan oikean meikkipostauksen taas! :) 

PS. Huomenna ilmestyy erään Helsingin hotellin kanssa yhteistyössä tehty hotellisuositus. Suosittelen lukemaan, mikäli on hotellia vailla.