So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

yhteistyö

Grannyhair @Spunky

Moni saattaa säpsähtää ajatukselle, että juuri ennen naimisiinmenoa menee värjäämään täysin uuden hiussävyn, ja joka ei oo ihan mikään tavallinen blondi tai brunette. Mä kuitenkin astelen onnellisena ja tyytyväisenä lauantaina alttarille mun "grannyhaireilla". Mä oon ihan liian kauan haaveillut salaa harmaista suortuvista, sitten jo vähän ääneen ja sitten uskalsin ihan lähteä toteuttamaan tätä.

Eilen astelin Spunkyn ovista sisään, ja hei vau, millä paikalla kyseinen kampaamo on. Jokirannassa. Oli ihanaa odotusajoilla katsella jokirantaa, ja miettiä, että vielä on kesää jäljellä <3 Mulla oli aika selvä visio siitä, mitä mä haluan, mutta tottakai se on vielä kivaa, kun osaava ammattilainen, eli tässä tapauksessa Spunkyn ihana Marika kertoo, millä värillä päästäisiin haluttuun lopputulokseen.

Tässä kauhistuttava lähtötilanne. Se ei jotenkin nyt tässä kuvassa näytä yhtään niin pahalta, mutta tyveä siellä oli ihan kivasti ja latva kellersi aika ikävästi. Mut hei, mä järkytyin ihan sikana mun tukan pituudesta! Sitä ei huomaa arkielämässä todellakaan, et kuinka paljon hiukset on kasvanut. Sitten kun ne harjataan taakse, niin johan näkyy. Ja täytyy muuten paljastaa, et mulla ei todellakaan ole noin lainehtivat hiukset, vaan olin edellisenä päivänä koekampauksesa, jonka jäljiltä oli vielä kiharaa.

Tästä siis lähdettiin eteenpäin, ja mua hyvällä tavalla jännitti tosi paljon, kun ei vielä yhtään osannut aavistaa, miltä uusi väri näyttää ja sopiiko se varmasti.

Iloiseksi yllätykseksi Marika kertoi heti, kun oli hetken katsellut mun hiuksia, ettei tarvitse vaalentaa koko päätä, vaan riittää, kun tyvi vaalennetaan. Se on aina ihan kiva juttu kuulla, ettei tarvitse koko tukkaa rasittaa :)

Marika myös suositteli Olaplexiä, joka mulle myöskin laitettiin. Mä oon jotenkin aina luullut, että Olaplex vaikuttaa sen yhden värjäyskerran, ja suojelee hiusta silloin. Vaan eipä pitänyt paikkaansa, sillä se korjaa jo olemassa olevia vaurioita. Aika siisti juttu siis! Mun hiukset tuntui ihan sairaan hyviltä, ja odotan innolla, että pääsen pesemään ensimmäisen kerran ja tuntemaan, onko vaikutus yhä edelleen havaittavissa. Koska mä olen aina kauhean skeptinen tollaisten suhteen... välillä vähän liiankin!

Katsokaa! Miettikää nyt, kuinka ihanaa tällä näköalalla istua kampaamon tuolissa ja vaan olla. Siis hei, mä olin lähes neljä tuntia tuolla, ja se aika meni hujauksessa. Mä en vieläkään käsitä, miten se oikeasti meni niin äkkiä! Ihan sairaan hassua. Mut toisaalta, kun on mukavaa henkilökuntaa ja mahtavat maisemat, niin eipä sieltä mikään kiire mihinkään ole.

VIHDOIN! Kauan odotettu lopputulos. Tiedättekö, kun yleensä värjää hiuksiin uuden värin, joutuu totuttelemaan, peiliin katsoessa säikähtää, kuka sieltä katsookaan takas. Mulla on tullut aina, vaan ei tällä kertaa. Jotenkin tuntui niin omalta tämä väri ja mä olin niin onnellinen. Vihdoinkin. Oon haaveillut kohta vuoden siitä. Ja nyt se on mun päässä. Niin ihanaa. Ja ihan sairaan siistiä, että kyseinen väri on nyt mun päässä ja tulee olemaan myös lauantaina meidän häissä <3

Mun hiukset on nyt enemmän kuin hääkunnossa, ja siitä kiitos kuuluu Spunkylle ja Marikalle. On aina jännittävää mennä uudelle kampaajalle, mutta tällä kertaa kaikki meni enemmän kuin nappiin. Ja hei! Mä todella suosittelen Spunkya myös sulle, ja sen vuoksi tässä onkin linkki heidän sivuille, josta sä voit käydä varaamassa aikasi. Heidän sivuilta löytyy myös muista ihanista hiusmuodonmuutoksista kuvia, joten mee ihmeessä kurkkaamaan.

Kiitos Marika, tämä morsian on enemmän kuin tyytyväinen <3