So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

häät

Häämessut Logomossa

Viikonloppuna järjestetään Turun Logomossa häämessut, joita mä olen odottanut ihan sairaasti. Nää on kuitenkin siinä mielessä paremmat, kun paikalla on Turun alueen firmoja, joilta mä haluan ehdottomasti kuulla tarjouksia. Vaikka kaikki suurimmat meillä on jo varattuna (valokuvaaj ja  juhlapaikka), ja parista muustakin tärkeästä jutusta on jo juteltu. Pitopalvelu meiltä kuitenkin puuttuu, onneksi niitä on messuilla paljon.

Pitopalveluiden lisäksi hyvin edustettuna ovat juhlapaikat, eli jos sellainen on vielä mietinnässä, kannattaa ehdottomasti suunnata messuille! On tosi helppoa, kun pääsee tapaamaan useamman paikan edustajan samalla kertaa, niin ei tarvitse ympäriinsä soitella. Kukkayrittäjiä on myös lukuisia paikalla, niitä mä itse odotan myös innolla, sillä mulla ei ole vielä hajuakaan, millaisen kimpun haluan, niin on hyvä nähdä vaihtoehtoja. 

Pukufirmoja löytyy myös useampi, niin miehille kuin naisille. Hääpukua mä en siis todellakaan lähde metsästämään, sen aika on todellakin vasta ensi keväänä. Ei mulla ole siitäkään vielä mitään ideaa. Ainoa mitä tiedän haluavani, on se, että siinä on muhkea helma :D Joten pukujakin on ihan kiva nähdä, jotta saisi jotain ajatusta päähän, millaista sitä sitten lähtee vuoden päästä metsästämään. Todennäköisesti mulla kyllä tulee käymään niin, ettei puku vastaa ollenkaan sitä, mitä olen ajatellut lähteä hankkimaan! Tästä pääset vielä katsomaan kaikki näytteilleasettajat.

Tämän kaiken lisäksi ohjelmassa on myös mm. Miss Divetin näytös, taikuria ja häävalssinäytöstä. Ja myös äänestetään vuoden kaunein hääkimppu, hääkuva, vihkisormukset ja morsiuspuku. Kaikkea ja vähän enemmänkin on siis tämän vuoden messuilla, ja on ilo päästä itse tulevana morsiamena sinne katselemaan ja ihmettelemään. 

Uskon, että edessä on hyvät messut, joista on hyötyä niin tämän kuin ensi kesänkin hääpareille. Pssst! Meille saisi vinkata hyviä tanssiopettajia, jolta käydään ensi vuonna vähän hakemassa treeniä häätanssiin! :D

Jos näät mua messuilla, saa ehdottomasti tulla ottamaan hihasta kiinni ja moikkaamaan <3 Hyviä messuja kaikille!