So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

vauva

Häät peruttu

Meidän häitä ei juhlita ensi kesänä. Valokuvaaja on jo peruutettu, vielä pitäisi juhlapaikka ja kirkko vapauttaa jonkun muun käyttöön. Meidän päivä ei tule olemaan 14.7.2018. Haittaako se? Ei todellakaan, sillä meillä on erittäin hyvä syy <3

Blogissa tulee näkymään ihan uusi aihe. Meinaan, me odotamme talvivauvaa syntyväksi tammi/helmikuussa 2018. Kauan mietimme, missä vaiheessa tästä uskaltaa julkisesti puhua. Sitten tultiin siihen päätökseen, että raskaudessa ei ole missään vaiheessa täysin varmaa aikaa, joten me haluamme nauttia tässä hetkessä ja olla onnellisia. Emmekä halua missään nimessä antaa pelolle valtaa. 

Viime perjantaina kävimme varhaisultrassa, ja ensi viikolla on ensimmäinen neuvola. Kauheasti kaikkea uutta, niin hauskaa ja niin jännittävää. Nyt on edessä ihan erilainen kesä, mitä oltiin suunniteltu. Vaan eipä sekään haittaa :)

PS. Ja niihin häihin, me menemme pienesti naimisiin jo tämän vuoden elokuussa. Nyt ei ole häistä ihan kauheasti kerrottavaa, ei ole kauheasti suunnitelmia, vaan mennään fiiliksen mukaan... puku on tilattu, sen pitäisi saapua ensi viikolla. Jännittävää. Alle kaksi kuukautta!