So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

sisustus

Hei me muutetaan!

Iiks, me muutetaan tämän kuun lopussa! Meidän uusi asunto on rivitalokolmio, ja sijaitsee Riihikoskella maaseudun rauhassa. Mä en voisi tyytyväisempi olla tällä hetkellä. Mä vihaan asua kerrostalossa, oon aina vihannut ja tuun aina vihaamaan. Rivitalossa on sentään hieman "omaa" pihaa, ja muutenkin koen sen enemmän itseäni miellyttäväksi vaihtoehdoksi.

Meillähän meni aika hassusti, päätettiin laittaa asuntohakemus Riihikoskelle, kun Miska on firmassa töissä, joka on Riihikoskelta "kotoisin". Meillä helpottuu kaikki auto-ongelmat, Miska kun pääsee joka aamu hyppäämään työkaverin kyytiin melkein kotiovelta ja mä pääsen autolla kouluun. Uskon, että rahaa tulee myös pidemmän päälle säästymään, kun ei ole kauppoja ihan niin lähellä mitä nyt, tai varsinkaan ne ei ole niin myöhään auki kuin täällä. Kaupassa käydessä siis pitää tarkasti suunnitella, mitä haluaa syödä ja milloin. Tästä mä tykkään varsinkin, koska mua ärsyttää ihan suunnattoman paljon älytön rahanmeno, joka tulee juurikin siitä, kun kauppoja on joka puolella :D

Tuleva asuntomme on vanhassa kunnossa, mut päätettiin itse vaihtaa sinne lattia. Meidän vuokra on kuitenkin niin naurettavan halpa, kun miettii, että kyseessä on oikeasti rivarikolmio, niin äkkiäkös me sinne itse heitetään laminaatit lattialle. Katsottiin jo yhtä vaihtoehtoa, sairaan halpa neliöhinta ja se näyttää tosi hyvältä! Tääkin onnistuu helposti ja halvalla, kun osaa itse tehdä. Tai okei, en mä osaa vielä, Miska onneks osaa. Mä pääsen taas vähän maalailemaan tai tapetoimaan, en oo vielä päättänyt! Mut eiköhän kaikki selviä tässä kuukauden sisällä!

En malta enää odottaa, että pääsee sisustamaan uuden kodin. Ja saa tehdä siitä ihan omannäköisen, kun saa vähän remontoida. Näistä ajattelin myös blogin puolella kuvien kera kertoa, koska mä itse ainakin tykkään nähdä, kun vanhasta tehdään uutta. Paljon kivempaa, kuin uudisrakentaminen!

Muutamia sisustusideoita mulla on jo mielessä, ja mikä parasta, ne on sellaisia, että ne saa ihan pikkurahalla tehtyä. Mitään isompia hankkeita ei me voitaisi edes nyt ottaa, kun kaikki mitä vain ylimääräisenä on, se sijoitetaan häihin. Mä sain kyllä pakkomielteen yhdestä sohvasta, mutta ei. Meillä on ihan hyvä sohva! :D

Hiljaksiin pitäisi alkaa hankkimaan laatikoita ja pakkaamaan, sekä myymään ylimääräisiä tavaroita pois. Mä en oikeen vielä tiedä, pitäisikö ottaa ihan kirppishylly, kun mulla on todella paljon turhia vaatteita, mutta en jaksa kaikkia alkaa kuvaamaan nettiin myyntiin. Täytyy kyllä nopeasti toimia, jos sen hyllyn päättää ottaa! Mutta hei, palataan! :)