So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Josefiinan aitta

Haluan ihan ensimmäiseksi painottaa, että kyseessä ei ole mikään yhteistyö, vaan haluan kirjoittaa, koska olen tyytyväinen voittooni. Pääsin tutustumaan siis Josefiinan aitan tuotteisiin, kun voitin heidän fb-arvonnassa pipon ja ponchon. 

Mä tosi harvoin tilaan mitään vastaavista kaupoista, mutta nyt heräsi kyllä mielenkiinto, kun aloin enemmänkin heidän sivujaan tutkimaan. Kaikkea ihanaa, eikä hinnatkaan todellakaan ole pahoja :)

Ja voi vitsi, tykkään tosta piposta ihan törkeän paljon. Yleensä mua ei pitkään jaksa jotkin tietyt kuosit hetkauttaa, mutta tähti on kuviona pysynyt jo kauan mun sydämessä. Eikä se tälläkään kertaa pettänyt, ja vielä nämä värit <3 

Eikä mulla ollut vielä ensimmäistäkään pipoa tälle talvelle, joten tarpeeseen tuli todellakin! Okei, pakko myöntää, että mä kuulun tähän tyhmään kansaan, ja käytän pipoa vasta, kuin tuntuu siltä, että aivotkin on jo syväjäässä. Ehkä tänä vuonna voisin olla fiksumpi!

Ponchokin on niin ihanan pehmeä, mutta mä en tiedä, onko mulla käyttöä ainakaan ihan hirveästi tämmöiselle... ja sen takia mietin, jos tämän käärisi jollekin joulupakettiin, joka saisi tästä hieman enemmän iloa ja hyötyä. Yksi kohde mulla onkin mielessä ;)

Oli kyllä kivan mallinen tämä, ja vielä toistan itseäni, tämä materiaali. Niin pehmeä. Että jos vain jokin käyttötarve mieleen tulee, pidän tämän todellakin itselläni!

Ostatteko te vaatteita tms. pienistä kaupoista? Olisko jotain hyviä vinkkejä? Mä luulen, että mun olisi aika alkaa enemmän kannattamaan suomalaista tavaraa, silloin kun jotain ostaa! :)