So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arvonta

Joulukalenteri: 12. luukku

Edellisen luukun voittaja löytyy täältä

Ja taas aukeaa yksi luukku! Miettikää, jouluun on enää alle kaksi viikkoa jäljellä. Ihan sairaan hassua, miten tämä joulukuu voikaan mennä näin nopeasti.

12. päivän luukku on toteutettu yhteistyössä Beauty Pop Upin kanssa, jotka laittoivat pakettiin pientä ihanaa hemmottelua. Mä sain itse samat, ja mä olen joka aamu ajatellut, että tänään illalla laitan kaikessa rauhassa korealaisen "slice maskin", mutta vielä toistaiseksi mä en ole ehtinyt :-D Onneksi ne kuitenkin edelleen odottelee kaikessa rauhassa!

Kokonaisuudessaan paketti pitää sisällään kaksi maskia: mansikka ja banaani. Kuulostaa niin herkulliselta combolta, et varsinkin tälleen raskaana on vaarallista avata tuotteita, jossa on hyvä tuoksu. Näiden lisäksi paketista löytyy Konjac Sponge. Näistä sienistä tykkään tosi paljon, kun ei tarvitse välttämättä käyttää mitään pesuainetta, vaan kasvojen pesu pelkällä sienellä riittää. Tälläinen mulla ennestään onkin ollut, mutta sen aika on jo tullut tiensä päähän, joten ihan mahtavaa, että tässä tuli uusi! 

Arvontaan pääset mukaan kommentoimalla alle, kumpi kuulostaa herkullisemmalta: mansikka vaiko banaani ja jättämällä sähköpostiosoitteesi. Arvonta päättyy 15.12 klo 23:59. Onnea kaikille tasapuolisesti arvontaan! <3