So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

arvonta

Joulukalenteri: 5. luukku

Arvonnan voitti Sara Rintala <3 Sähköpostia laitettu, onneksi olkoon! :)

MaxPlay lähti ilahduttamaan mun ja myös teidän joulukuuta pienen arvonnan ja alennuskoodin muodossa. Tekstin lopusta löydät ohjeet miten osallistua arvontaan ja alennuskoodin.

On niin hassua, kun kaikki hankinnat on ollut pienelle vauvalle suunnattuja, ja sitten että meillä kaapissa on tämä ihana pilvitabletti odottamassa. Että pienessä ajassa mun minivauvastani kasvaa niin iso poika, että hän istuu keittiönpöydän ääressä ja sillon on ihanaa, että tämä kaunis tabletti suojaa pöytää.

Me valittiin tämä ihana pastilliväri minttu. Se sopii valkoisen kaveriksi niin kivasti (tosin nämä kuvat on otettu olohuoneen pöydällä ja meidän keittiönpöytä on vielä ruskea). Ai että mä innolla odotan jo meidän tulevia syömisiä, kun on helppo aina siivota sotkut. Sen kun nappaa tämän tabletin pöydältä ja vesihanan alla pesee. Materiaali on silikonia. Tästä voit käydä tutustumassa tablettiin enemmän ja mitä värejä on saatavilla.

Ja mitenkä te voitte osallistua arvontaan..? Kommentoimalla, minkä värisen pilvitabletin te haluaisitte ja jättämällä sähköpostinne. Osallistumisaikaa on perjantaihin 8. joulukuuta kello 23:59 saakka

Mikäli haluatte varmistaa tabletin saannin, saan myös tarjota teille alennuskoodin MaxPlayn nettikauppaan. Koodilla "SOUP" saatte -15% koko valikoimasta 5.-7.12. Suosittelen hyödyntämään koodin joululahjaostoksiin, sillä näiden pilvitablettien lisäksi MaxPlayn valikoimassa on vaikka mitä ihanaa.

Onnea kaikille arvontaan! <3