So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Kahdeksan kosmetiikkalempparia

Mä en oo hetkeen, tai ehkä koskaan, en oo ihan varma, listannut mun suosikkikosmetiikka juttuja. Nää seuraavat tuotteet on sellaisia, jotka on jäänyt mun käyttöön ja syystä! On jotenkin huomannut, kun on ikää tullut enemmän, on huomattavasti vaikeampaa löytää omalle iholle sopivia tuotteita. Ja nyt raskausaikana mulle on tullut jonkinnäköinen yliherkkyys monia tuotteita kohtaan, niin näitä ainakin toistaiseksi pystyy käyttämään (koputan puuta...). Tähän aiheeseen liittyen mulla on kuitenkin ensi viikolla tulossa postaus yhteistyössä erään kaupan kanssa, pysy kuulolla!

Mennään kuitenkin nyt tsekkaamaan nää mun lempparit! Kerro ihmeessä sun mielipide näistä tuotteista, sillä musta on aina kauhean kivaa kuulla, käyttääkö joku muu samoja ja millaisia kokemuksia niistä on! Yksi tuote on kuitenkin sellainen, ettei sitä enää valitettavasti saa, ja se aiheuttaakin mussa aika suurta stressiä jo nyt...

1. Raskausaika ja hikoilu. Perinteiset Niveat ja Rexonat ei enää yhtäkkiä toimineetkaan, niin mä suuntasin miesten deodoranttihyllylle. Se on kuitenkin vähän ikävää haista miehekkäämmältä kuin oma mies, niin päätin, että pakko löytää joku muu vaihtoehto! Löysin tän Urtekramin hajuttoman deodorantin, ja päätin laittaa testiin. Hinta oli kolmen euron kieppeillä, eli ei ees paljoa kalliimpi kuin "perusdeot", ja hei, tää toimii! Koko päivän pysyy ilman hienhajua, eli ei ollenkaan huono.

Ainoa mikä tässä mua hieman haittaa, on se, ettei tässä oo ees mitään mietoa tuoksua, mutta ehdottomasti pysyy käytössä, kun hiki pysyy poissa. Toki se voi olla aika positiivinenkin asia, ettei tässä ole hajusteita, koska mulla ei yhtään kutia kainalot tän jälkeen, toisin on kun laittaa jotain oikeen hajustettua deoa! 

2. Teepuuöljy! Kyselin meidän mammaryhmässä vinkkejä epäpuhtauksiin, ja käskettiin kokeilla The Body Shopin teepuuöljyä. Kauhistelin vähän hintaa, kun oli lähes 15€, mutta joo morjens, on ihan sen väärti! Mä olin sillon ihan tuskissani, tuli paljon sellaisia "päättömiä" ihonalaisia finnejä, mitkä oli niin kipeitä, mutta ei niitä saanut puristettua eikä mitään. Nyt on helpottanut, mä levitän tätä illalla vanupuikolla ja aamuun ainakin finnin koko on pienentynyt ja kipua ei oo parhaimmassa tapauksessa ollenkaan! Ihan huippu. Maailman isoin suositus tälle. Ja sydänsilmäemoji.

3. Lempparituoksut kesään ja talveen. Escada ehdottomasti kesäksi, äää, ihana raikas kirsikka. Ihan paras ikinä! Ja tää on tosiaan se tuote, mitä ei enää myydä. Tää oli limited edition. Ei paljoa harmita. Onneksi se tulee riittämään ainakin ensi kesän vielä, mutta mitä sen jälkeen. The Body Shopin valkoinen myski talveksi, niin ihana! Tämänkin valmistus kuulemma lopetettiin, mutta tilalle tuli joku korvaava vaihtoehto. Ei oo (onneksi) vielä tarvinnut tutustua siihen :D 

 4. Mä etsin kauan oikeasti silmienalusille hyvää peittäjää, ja voi luoja, mä kokeilin niin paljon eri vaihtoehtoja. Oli halvempia ja kalliimpia, ja mistään ei ollut mihinkään! Kunnes kerran kauppaan mennessä näin poistohyllyn, ja siellä oli tää Lumenen under eye concealer. Hintaa oli niin vähän, et päätin ottaa testiin! Ja onneksi otin. Tää jäi ehdottomasti meikkipussin luottotuotteeksi. Välillä jos on oikeen paha tilanne aamusin, niin mä sipasen tätä ihan inan silmien alle, vaikka en muuten meikkais! Ja laitan sitä tosiaan niin vähän, ettei sitä huomaa, että silmien alla on jotain meikkiä, ja silti tää toimii. Paras ikinä!

5. Rutikuiva iho. Kun ees kookosöljy ei pelastanut, niin ihan perus vauvaöljy oli ratkaisu mulle. Oikeen reippaasti tätä iholle, ja ai että, iho kiittää. Tälle toki miinusta vähän siitä, että imeytyminen kestää niin tuhottoman kauan, mut tää on tietty öljyä, eikä näin ollen voi rasvoihin verrata. Oon käyttänyt myös halpismerkkien öljyjä, mut näissä täytyy sanoa, että tykkään eniten Natusanista!

6. Plussakorttitarjoukset Lumenella, tää pullo näytti houkuttelevalta ja päätin ottaa testiin. Tää on ihanan fresh suihkuttaa aamulla herätessä naamaan ja illalla viimeiseksi ennen nukkumaan menoa. Mulla usein ihoa kiristää, jos on rasvauksesta vähän pidempikin aika, nyt tää on pelastus niihin hetkiin, pari suihkausta ja on niin hyvä olla taas. Tän tuoksusta tykkään kans ihan sikana!

7. Organic Shopin vartalokuorinta. Aivan paras. Tosin tässä on vähän se huono, et tän tuoksu on niin herkullinen ja koostumus sorbettinen, et tekis mieli syödä tätä aina käyttäessä. Haha. Mut tää oikeesti tekee hommansa, ja kuorii ihon enemmän kuin hyvin! Mä sinäänsä kyllä odotan, että tää loppuu, ja pääsen ostamaan uuden samalta merkiltä, ja testaan jotain muuta makua!

8. Viimeisin, mutta ei todellakaan vähäisin: Jeffree Star nestemäinen huulipuna. Mä oon testannut näitä vastaavia, Essenceltä sekä Nyxiltä, mut voi apua, ensimmäisen kerran kun pääsi tätä kokeilemaan, ei paluuta enää ollut! Mun häämeikkiin tuli tämä, ja kun meikkaaja laittoi tätä, mä ihastuin. Sillon tilasin itelleni samassa sävyssä, mikä mun häämeikkiin tuli, niin tämän! Ja pidemmällä käytöllä ihastuin niin paljon, että tilasin pari muutakin sävyä.

Mun ehdoton suosikki on sävy "Mannequin". Se sopii arkeen ja juhlaan, ja meikkiin kun meikkiin. Jos ette vielä oo kokeillut Jeffree Staria, suosittelen. Tosin, niihin tulee pakkomielle <3