So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

Kohta puolessa matkaa

Pahoittelut heti etukäteen, mennään tämä postaus vielä hääkuvilla. Mä en ole jaksanut kuvailla yhtään mitään nyt tässä, mutta en ihan kuvatonta tekstiäkään halua julkaista :D

Kuitenkin, meillä lähenee raskauden puoliväli. Ihan uskomatonta, kuinka äkkiä tähän on tultu. Snäpin puolella on pyydetty postausta raskaudesta, joten tässä sitä nyt tulisi. Haluttiin kuulla, miten raskaus on tähän mennessä sujunut ja mitä uutta on tullut. Edelleen huonovointisuus on pysynyt pois, että toivottavasti sitä ei enää ehkä tulekaan uudelleen. Mulle riitti se kuukauden etova olo ja välillä oksentaminen. Mä pääsin kuitenkin aika helpolla, tiedän, että monet kärsivät huomattavasti enemmän. 

Viime ultrassa saatiin kuulla, että istukka sijaitsee edessä, josta mä sitten jo tiesinkin, että liikkeitä on turha tuntea ennen viikkoa 20, ja senkin jälkeen voi mennä vielä useampi viikko. Valittelinkin, että olisi kiva jo tuntea. Kunnes mun vauva-appi kysyi, tuntuuko pientä kuplintaa mahassa: se on vauvasi. Vitsi mikä järkytys, olin tuntenut jo ainakin viikon ajan meidän Beben liikkumisen, enkä ollut hoksannut ❤ No, nyt on tiedossa, että hän siellä vaan hipsuttelee ja kuplii.

Tänään on tasan kaksi viikkoa meidän rakenneultraan, jossa nähdään, että onhan Bebellä kaikki kondiksessa ja kumpaa sukupuolta hän edustaa. Mulla edelleen vahva tyttöolo, Miska on pojan kannalla. No, ei ole enää pitkä aika, että saadaan tietää. Meillä on kivasti tosiaan maanantaina heti ultra, niin ei joudu koko viikkoa odottelemaan sitä aikaa malttamattomana. 

Meillä on nyt Bebelle hankittuna vaunut ja turvakaukalo. Molemmat sen vuoksi, koska saatiin ne hyvällä hinnalla, joten oli järkeä hankkia ne nyt jo, niin säästi ison summan rahaa. Joitain vaatekappaleitakin meillä jo on, niitä aletaan hankkia enemmän sitten ultran jälkeen, kun tiedetään, millaista sävyä sieltä kaupasta etsitään. 

Vaunuista mä ajattelin tehdä ihan oman postauksen tässä, minkä perusteella me valittiin juuri ne, ja millaisia odotuksia mulla on niiden suhteen. Ja ilman muuta sitten kun Bebe saapuu maailmaan, niin tahdon ehdottomasti kertoa, ollaanko me oltu tyytyväisiä. Onko muut äidit huomanneet, kuinka nykyään on kauhea kilpailu vaunujen maailmassa? Kenellä on kauneimmat, kalleimmat jne. Tuntuu, että se oikea idea unohtuu, että ne nyt ovat vain vauvan liikkumaväline. 

Päivittelen taas ja parin viikon päästä tehdään varmasti jonkunlainen postaus siitä, kumpaa sukupuolta meillä odotetaan. Täytyy keksiä vaan joku hauska tapa julkistaa sukupuoli ❤ Kuvat (c) Lily Nummelin