So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kosmetiikka

KONJAC-SIENI

Mä ostin häämessuilta viikonloppuna yhden tuotteen, ja se ei nyt häihin liittynyt millään tavalla :D Mutta, se oli asia, jota mä olen kauan halunnut kokeilla, vaikka se jakaakin mielipiteitä aika tavalla. Nyt löysin sen hyvään hintaan, joten en keksinyt enää mitään syytä jättää ostamatta tätä.

Kyseessä on siis konjac-sieni, ja mielipiteiden jakautumisella tarkoitan sitä, että osa sanoo, ettei tästä ole mitään hyötyä ja osa taas on sitä mieltä, että erittäin loistava tuote. Oon myös lukenut, että iho saattaa räjähtää ihan täysin, joillain se on helpoittanut viikon parin jälkeen, jollain taas jäänyt pidemmäksi aikaa. Joten siis, tässä ehkä pari syytä, miksi en ole ostanut sitä vielä...

Vitsi tota mun ilmettä, mutta tolta mä näytin ihan oikeasti, kun mä otin ton käteen ja se oli niin kova. Mietin vaan, että miten se voi ikinä pehmetä niin, että voisin pestä naamani sillä.

Hahaa nää mun ilmeet on ihan täysin aitoja, mulla oli sormi napila kokoajan, ja räpsin kuvia useamman minuutin putkeen. Tässä vielä ennen käyttöä tutkin sienen rakennetta, haistelin sitä ja mietin, uskallanko nyt varmasti kokeilla. Ihanan epäilevä mä.

No, sain sienen pehmeäksi, tosin tässä vaiheessa siitä tuli inhoittava haju. Tuli mieleen uuden vuoden raketin jäänteet, joten tässä vaiheessa vielä mietin, että oikeastiko tuolla mä haluan mun kasvojani koskettaa.

Kuitenkin se oli niin pehmeä, kun sitä piti vesihanan alla, että se alkoi tuntumaan kädessäkin jo mukavalta, eli pakkohan se oli kokeilla ;)

Ihan vaan vähän hämmästynyt kyseisen kuvan perusteella. Mutta siis, se toimi! Ainakin niin, että mun kasvot oli todella pehmeät, ja niitä oli ilo sivellä sormilla. Ei oo kyllä ikinä tuntunut minkään pesuaineen jäljiltä noin pehmoiselta <3 Jos naama ei nyt tästä ihan täysin räjähdä, niin uskon että jää vakkarituotteeksi. Tulee huomattavasti halvemmaksikin, kuin mitkään pesuaineet.

Kirjoitan tästä aiheesta varmasti lisää, sillä uskon, että mä en ole ainoa näin tietämätön, vaan muitakin kiinnostaa, miten se oikeasti toimii. Noista kuvista jo katsoin, että jestas, sen eronhan jo ihan huomaa, mutta ehkä se on kuuluisa lumevaikutus. Katson nyt ihan rauhassa, mitä oikeita tuloksia on viikkojen aikana havaittavissa, toivottavasti ne olisi pelkästään positiivisia.

Mikäli sä käytät Konjac-sientä, kerro ihmeessä mitä oot pitänyt siitä! Mulle tämä on tosiaan ensimmäinen kerta, niin olisi kiva kuulla teidän mielipide :)