So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

perhe

Kun kaikista paidoista tuli napamallia

Äitiysvaatteet. Voi tsiisus. Luulisi, että löytäisi helposti mammavaatteita, kuitenkin raskaana olevat naiset on yksi yleisin "mallisto". Tai niin sen ainakin pitäisi olla. Mutta miksi ei ole? Joo, voisihan sitä yrittää painaa koko raskauden läpi normaaleissa leggareissa ja löysässä tunikassa, mutta mua ainakin ahdistaa ihan sairaasti niiden resori. Huomattavasti ihanempaa on kiskaista mama-malliston pöksyt jalkaan, jotka saa vedettyä mahan yli <3

Kuitenkin raskausaika on loppujen lopuksi lyhyt, eikä mua ainakaan huvita upottaa satoja euroja vaatteisiin, joita käyttää muutaman kuukauden. Sen vuoksi mä olen yrittänyt saada tarvittavat vaatteet H&M:n mammaosastolta, mutta jokainen varmasti tietää, ettei sen monipuolisuus päätä huimaa. Ja joo, tiedän, että netistä löytyy lähes tulkoon huippuvalikoima äitiysvaatteita, mutta tässä päästään juurikin siihen, ettei mulla ainakaan ole halua maksaa yhdestä paidasta neljääkymppiä. 

Mä kuitenkin huomasin, että normaaleja pidempiä paitoja pystyy käyttämään ihan hyvin, kun alle laittaa ne mammaleggarit. Se helpottaa hiukan. Monista vanhoista pitkistä paidoista on kuitenkin tullut lyhyitä paitoja ja tavalliset t-paidat edustaa lyhyitä napapaitoja.

Mä tossa mietiskelin, että ennen seuraavaa mahdollista raskautta mä opettelen itse ompelemaan, niin ois huomattavasti helpompaa :D Tässä vähän stressaa, että mistähän mahdollisesti löydän itselleni takin talveksi. Syksyn yritän vetää vanhoilla takeilla ja käpertyä huiviin, kun vetskarit ei mee kiinni. Tässä mielessä on ärsyttävää olla talvella raskaana, kun pitää niin paljon miettiä pukeutumisasiaa.

Jalkojen turvotuksen takia oon myös pähkäillyt, et millaisethan kengät sit ois parhaat? Mulla ois yhdet ihanat viime talvelta, luulen kuitenkin, että ihan turha yrittää tänä vuonna niitä ängetä jalkaan. Täytyy lähteä lähempänä talvea sovittelemaan ja etsimään jotain, mikä ei ihan niin paljoa puristaisi.

Näillä mennään toistaiseksi. Mä kyllä suuresti ihmettelen, että miksi ketjuvaateliikkeiden valikoimista ei löydy enempää äitiysvaatteita. Ainoastaan H&M tarjoaa pienen osaston meille odottaville äideille. Ja kyllä mä ehdottomasti haluan sovittaa, kun ostan mammavaatteita, joten siinäkin mielessä nettishoppailu on huono vaihtoehto.

T. Tuleva äiti joka lähes tulkoon pillahti H&M pikkariosastolla itkuun, kun en löytänyt korkeavyötäröisiä pikkuhousuja :D