So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kynnet kuntoon (ALENNUSKOODI)

Kävin Beauty Studio M:ssä laittamassa taas kynnet kuntoon, ja mulla oli tarkoitus tehdä vähän erilaista postausta, jottei tulisi ihan samalaista kuin viimeksi. No, koska mä olen tunnetusti onneton sählääjä, niin pitihän mun ennen kuvien ottamista saada yksi kynsi katkeamaan. Ei tarvinnut paljoa ottaa mitään kivoja kuvia, kun yksi kynsi oli rumasti katki :D

Onneksi Minna otti muutaman kuvan heti huollon jälkeen, niin mä käytän nyt yhtä sellaista! Viimeksihän mulla oli kynsissä mattamustaa, glitterhopeaa sekä timantteja. Jos et ole niitä vielä nähnyt, niin käy kurkkaamassa ne täällä! Ne olivat ihanat, mutta nyt halusin hieman vaaleampaa lopputulosta, ja päädyttiin Minnan kanssa nudeen. Nimettömät pysyi kuitenkin edelleen glitterisinä.

Katsokaa nyt kuinka kauniit! Mä olen jälleen paljon enemmän kuin tyytyväinen <3 Minna on kyllä niin mahtava, niin kynsien tekemisessä kuin ihmisenäkin. On kuitenkin aika tärkeää, että kemiat kohtaavat henkilön kanssa, jonka kanssa vietät parisen tuntia aina säännöllisesti. Minnan kanssa aika menee mukavasti!

Mutta tiedättekö mikä on parasta teidän kannalta? Minna haluaa tarjota teille alennuksen. -10% kynsistä. Ja muistattehan mitkä lähestyy, niin vanhojen tanssit kuin ystävänpäivä. Eli vinkkinä miehille, mikäli on vielä lahja hakusessa. Tästä varmasti jokainen nainen olisi onnellinen.

Beauty Studio M:ässä kynsien hinta on alkaen 75 euroa, josta te saatte koodilla "MINÄJAME" -10%. Muistathan varausta tehdessä mainita koodin saadaksesi alennuksen! Aika tulee varata helmikuuksi, eli et voi helmikuussa varata esim. maaliskuuksi aikaa. Koodi on voimassa helmikun loppuun. 

PS. Beauty Studio M:n palvelut ei suinkaan rajoitu vain kynsiin, vaan sen lisäksi siellä tehdään taikoja esim. hiuksille, ripsille ja kulmakarvoille. Mikäli haluat vielä tarkemmin tutustua hinnastoon, sen löydät tästä. Ajan saat helposti varattua Facebookin tai puhelimen kautta :)