So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Kynsirakkaus

Mä harvoin oon voinut sanoa, että rakastan kynsiäni. Mutta, nyt kyllä. Ihan todellakin. Menin tänään Beauty Studio M:ään yhteistyön merkeissä. Aika oli kello 12, ja huh, olipa hyvä fiilis mennä sinne, kun tiesi, että joululoma on nyt virallisesti alkanut.

Minna otti mut iloisena vastaan, ja kyseli, onko mulla toiveita, mitä haluan. Mulla oli kaksi kuvaa kynsistä, joiden "yhdistämistä" toivoin omiin kynsiini, ja lopputulos on mahtava! Halusin jotain erilaista, sillä mulla on aiemmin ollut aina pinkit geeli- tai akryylikynnet, niin nämä on mukavaa vaihtelua. Eikä mulla myöskään ennen oo ikinä ollut stilettoja!

Mä tosiaan menin suoraan koulusta, joten mulla oli nämä ihanat maaliset työvaatteet päällä. Ei nyt sentään onneksi märkää maalia ;D

Kattokaa tota glitterkulhoa, apua. Jokaiselle löytyy varmasti sopiva väri, koska noita oli paljon!! Mä oikeasti hämmennyin, et pystyin pitämään itseni irti noista ihanista kimaltavista purkeista, koska houkutti niin paljon...

Minnan laitteet oli ihanan väriset! Niihin mä kiinnitin huomioni heti ensimmäisenä, haha.

Tässä ne ovat valmiina. Sinäänsä niin simppelit, mutta kuitenkin niin ihanat! Musta on matta, kuvassa ei vaan näytä siltä, kun Minna laittoi öljyn, joka sai nuo kiiltämään. Mutta oikeasti, katsokaa noita! Täydelliset <3 Geelikynsien hinnat alkaen ovat 70 euroa, joka ei ole todellakaan paha, kun katsoo, kuinka taitavasti nämä on tehty.

Beauty Studio M sijaitsee Turussa, Varkkakuja 2 on tarkempi osoite. Sisäänkäynti tapahtuu alapihan puolelta. Kynsien lisäksi saman katon alta onnistuu saada ripsienpidennykset, kulmatuuhennos tai kampaajakäynti. Palvelu ei siis suinkaan rajoitu vain kynsiin.

PS. Löydät heidät Instagramista @beautystudiom nimimerkillä. Sieltä näkyy kynsien lisäksi muitakin mahtavia töitä, joita Minna tekee. Ollapa itse samalainen monitoimija! 

PPS. Kun menen huoltoon tammikuussa, olisi teillekin pientä ylläriä tiedossa ;) Pysykää siis kuulolla!