So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ruoka

Maku suoraan purkista

Kun mä teen ruokaa, mä en oikeastaan ikinä käytä mitään "helpotuksia". Mulle ne ei oo aiemmin ikinä ollut edes vaihtoehto, enkä sen takia ole tutustunut sen kummemmin näihin tuotteisiin. Nyt kuitenkin käveltiin kaupassa osaston läpi, jossa myydään näitä purkkikastikkeita, ja mä aloin hieman paremmin tutkimaan näitä vaihtoehtoja. Mä kiinnitin huomioni Tescon purkkeihin, jotka ulkonäöllään erottui muista kastikevaihdoista selkeästi. Ja sitten mä tein jotain, mitä mä en ole ikinä tehnyt. Mä ostin tälläisen purkin testiin. Ja tänään mä valmistin siitä meille spagukastikkeen!

Kermainen tomaatti ja yrtti, kuulostaa hyvältä, ja ah vitsi kun mä sain purkin auki, ei tullut mikään inhoittava voimakas haju, vaan kutsuva tomaattinen tuoksu. Pyyhkäisin kannesta sormelle ja maistoin, ja siis ihan tosi hyvää jo kylmänä. Mä en tiedä miten näitä oikeasti kuuluisi käyttää, kuuluuko lisätä vielä jotain muita mausteita vai onko se valmis näin itsenään. Mä kuitenkin hieman lisäsin suolaa ja pippuria, sekä lopuksi kermaa.

Vähän mua jännitti vielä se lopullinen maku, että jos se kuitenkin on inhottavan teollinen, koska mä en voi sietää sitä makua, jos mä itse nään vaivaa tehdä ruoan. Voisinhan mä muuten ostaa einestuotteita vallan kaupasta. Täytyy kuitenkin todeta, että maku oli kaikkea muuta kuin teollinen, se oli hyvä. Sekä mun että Miskan makuun. Tulevaisuudessa siis uskallan ehkä joskus testata uudelleen Tescon jotain muuta makua, kun ensimmäinen kokeilu meni näin nappiin! En mä kuitenkaan ala näitä säännöllisesti käyttämään, kyllä ruokaan pitää saada maku muualtakin kuin pelkästään purkista.

Käytättekö te purkkikastikkeita? Mikä teidän lemppari on? Tai onko kokemusta muista merkeistä, kuten hyvinkin yleinen Dolmio..? Uskaltaako niitä käyttää? :)