So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

häät

Meidän päivä

Meidän hääpäivä oli hassu. Aamulla alkoi satamaan vettä ihan kunnolla, josta olisi ehkä voinut halutessaan stressata, mä en kuitenkaan jaksanut. Olisihan siihen ollut ihan hyvä syy se, että meidän juhlat pidettiin ulkona. Kuitenkaan en halunnut ottaa yhtään turhaa stressiä, vaan nauttia. Päivä alkoi kampauksen ja meikin teolla, josta suunnattiin hakemaan kukat sekä kakut. Me oltiin niihin molempiin niin tyytyväisiä, alempana onkin niistä vähän enemmän ;)

Mun pukuhan löytyi Asokselta jo hyvissä ajoin, siitä löytyy postaus täältä. Miskan puku olikin vähän haastavampi, kymmenen tuntia siihen meni, että löytyi hyvin istuva puku. Loppu hyvin kaikki hyvin. Hääpäivänä molemmilla oli kauniit puvut päällä. Miskan puku löytyi muuten Haloselta, mistä ei oltaisi ikinä uskottu löytyvän meidän budjettiin sopivaa siistiä pukua. Niin vain löytyi. Kauluspaitana toimi ihan H&M:ltä löytynyt edullinen paita. Rusetti oli myös sieltä. Kenkinä mulla oli Converset, ne piti ostaa uudet, mutta päätinkin "kunnostaa" vanhat Converset käyttöön pesemällä ne. Juuri ennen kirkkoon lähtöä huomasin, että toisesta tennarista oli pettänyt liimaukset pesukoneessa kuumuudesta :D Hyvin ne kuitenkin pysyi kasassa juhlien ajan. 

Sade lakkasi aika lailla silloin, kun päästiin kirkolle. Sitten jäätiin jännittämään, että millon saadaan lisää vettä. Se meni niin hassusti, että saatiin viimeiset kuvat sukulaisten kanssa otettua, kun alkoi satamaan. Siinä vaiheessa oltiinkin jo juhlittu ihan riittämiin. Vieraat sai hyvän syyn lähteä kotiin ja me päästiin hotelliin. Vietimme hääyömme Scandic Plazassa kävelykadulla. Ihan kiva cityhotelli, jossa sai olla ihan rauhassa. Illalla tilattiin Woltilla ruokaa ja katsottiin telkkaria, ja ruvettiin nukkumaan ajoissa. Oli ihan vähän univelkaa. Vaikka muuten tuntui ehkä vähän hassulta mennä hotelliin yöksi, niin aamulla kyllä kiitti, kun pääsi valmiiseen runsaaseen aamiaispöytään. Syötiin rauhassa ja katseltiin ulos. Ensimmäinen aamu avioparina. Tästä pääset tutustumaan Plazan sivuihin ja halutessasi tekemään varauksen.

Saatiin myös muutama täydellinen potrettikuva meistä. Tästä ylemmästä ollaan mietitty, että olisi ihana teettää taulu seinälle <3 Tossa kuvassa on kaikki vaan niin kohdillaan.

Sitten siihen kimppuun. Se oli kukkakauppa Fridhemistä, joka on palvellut Turussa asiakkaitaan jo vuodesta 1907. Tutustuin muutamien kukkakauppojen valikoimiin, ja erottuivat joukosta selkeästi. Kimput olivat tehty juuri sillä tyylillä, mistä mä pidän ja mitä mä hain. Kimpun viimeisteli nuo vihreät "oksat" ja harsokukat. Kimppu oli pienempi mitä "normaalisti", mutta se oli juuri sopiva mun käteen ja meidän pieniin häihin. Sitä kehuttiin paljon, ja se oli niin kestävä. Vaikka mä jätin sen oven väliin, tölväisin autoon ja vaikka mitä... jo ennen kirkkoa. Täältä pääset tutustumaan Fridhemin valikoimaan ja oikeasti, jos olette hääkukkia vailla, en voi kuin suositella <3 Erittäin hyvää asiakaspalvelua ja täydellinen lopputulos. Ja tässä mun kimpussa oli vielä hauskaa se, että mä en osannut odottaa yhtään mitään, kun mentiin kukkia hakemaan, sillä mä annoin aika vapaat kädet, ja se kannatti!

Oli ihanaa palata hääpäivään tämän postauksen parissa, sekä tilasimme äsken kiitoskortit. Meidän päivä oli täydellinen, ja se tosiaan meni aivan älyttömän nopeasti ohi. Onneksi mulla on kuitenkin vielä tässä vaiheessa kerrottavaa, esim. meidän täydellisistä kakuista!

Meille tuli kaksi tälläistä kakkua. Ja siis mua nauratti niin paljon, kuinka hyvin kakun koristeet sopivatkaan mun kimppuuni. Ja se oli ihan puhdas vahinko. Meidän kakut tulivat leipomo-konditoria Bake n Cakesta. Törmäsin heihin jo tovi sitten ihan vahingossa Facebookissa, ja ai vitsi, he jäivät niin positiivisesti mieleen. Niin upeannäköisiä herkkuja ettei mitään järkeä <3

Meidän kakut oli näyttävyyden lisäksi ihan sairaan maistuvia, niistä myös tuli vierailta kehuja. Sisällä niissä oli mansikka-passionhedelmätäyte, joka sopi tumman pohjan kaveriksi ihan täydellisesti. Makeaa se oli, sitä en kiellä, ja mulle riitti yksi pala aivan täydellisesti. Menkää tästä kurkkaamaan heidän nettisivut, tutustumaan kuvagalleriaan ja tilaamaan heidän herkkujaan. Me saatetaan hyvinkin tulevaisuudessa käyttää heidän palveluitaan! ;)

Aina ja ikuisesti sinun <3

Kaikki kuvat on kuvannut Lily Nummelin. Me ollaan niin tyytyväisiä näihin kuviin, ettei oo tosikaan <3