So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Meikki, joka ei todellakaan onnistunut

Toissapäivänä yritin meikata itselleni normaalia arkimeikkiä, ja kaikki meni aivan päin puuta. Lopulta mä turhauduin ihan täysin, ja päätin mennä pesemään meikit pois... kävelin jo vessaan, kunnes mä hoksasin, kun kurkkasin peiliin! Mulla oli erittäin hyvä alku naamassa siihen, jotta voisin näyttää, miten meikkasin ennen.

En ole siis juuri näin meikannut samanaikaisesti, vaan tässä on vuosien varrelta henkilökohtaisiani meikkimokia koostettuna yhteen meikkiin. Ja lopputulos on K-A-M-A-L-A! :D

Meikkivoidetta paljon, ja selvä raja tottakai näkyviin. Mä lisäilin vielä hieman aurinkopuuteria leuan ja kaulan rajalle, jotta efekti on entistä hirveämpi... 

Muutenkin muutama vuosi sitten meikatessa olin sitä mieltä, että sen paremmalta näyttää, mitä enemmän on tavaraa ja väriä poskessa!

Mä (valitettavasti) nuorempana tykkäsin värillisistä luomiväreistä, mm. sininen oli yksi lemppari. Jei!

Harmi, ettei mun sininen luomiväri sisältänyt enemmän pigmenttiä, niin jäi aika haaleaksi tuo väri.

Ja värikkäiden luomivärien kaveriksi mustaa, mitä en tietenkään osannut häivyttää, vaan se jäi oikeasti juurikin noin.. apua. Ja vähän erittäin huonoa ripsiväriä, ja paljon, jotta ripsistä tulisi mahdollisimman paakkuiset.

Eyelinerit mä laitoin aina vaan about puolen silmän kohtaan, koska se "korosti mun silmiä paremmin". Aijaa, niinkö muka? Ja "enkelisiivet", mitkä onkaan, olivat aina hieman eri paksuiset ja pituiset, koska en vaan saanut samanlaisia, mutta eihän se nyt mitään!

Huulissa mä käytin aina ihme viininpuna-violettisävyjä, koska löysin niitä tarjouksesta. Ihan kauheita sävyjä, haha!

Tässä se ihana lopputulos! Siis voi apua. En edelleenkään sano, että osaisin meikata, mutta kyllä jotain kehitystä on tapahtunut, luojalle kiitos siitä.

Mä en kyllä tiedä, olisiko pitänyt loukkaantua, sillon kuin meikkasin tätä meikkiä, sattui Miska tulemaan töistä kotiin. Melkein valmis oli mulla naama, niin Miska kysyi "ai ootko lähdössä ulos tänään?". Kiitos Miska, mikäli tätä ja mun oikeaa "bilemeikkiä" ei erota toisistaan! :D

Mutta hei ah, helpottakaa vähän mun tuskaa, ja kertokaa teidän meikkimokista! Kyllähän tästä vielä puuttui mm. kun sain ensimmäisen aurinkopuuterin, ja en tiennyt mitä sillä tehdään, niin oikein ruskealla sävyllä sutisin koko naaman ja lähdin kauppaan. Tai ihanat legendaariset "lokinpaskat" <3 Nyt on kuitenkin teidän vuoronne kertoa!