So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Microblading - Daina Beauty

Vanhemmat lukjat saattavat muistaa, että kävin yli vuosi sitten tutustumassa microbladingin ihmeelliseen maailmaan, kun Daina loihti yhteistyössä kulmat mulle. En koskaan kuitenkaan ehtinyt vahvistukseen, sillä tulin raskaaksi. Vastuullinen tekijä ei raskaana olevalle tai imettävälle tee microbladingia. Vaikka olin maailman onnellisin raskaudesta, samaan aikaan tottakai harmitti, että sain vihdoinkin kulmat, mutta onneksi Daina osasi silloin lohduttaa, että raskauden ja imetyksen jälkeen jatketaan <3 Klikkaa tästä vanhaan tekstiin, niin voit lukea, mitä mieltä olin kulmista silloin!

Ja niin me tosiaan tehtiin! Kun imetys meillä päättyi, varailtiin aika mulle. Enää se ei tietenkään vahvistuksena mennyt, kun aikaa oli kulunut se vuosi. Daina kertoikin mulle, että hän on kouluttanut itseään tämän vuoden aikana ihan todella paljon ja laajentanut niin palveluitaan kuin liiketilaansa. Valikoimista löytyy nykyään myös eyeliner kestopigmentointi, huulien pigmentointi ja ombre/powder pigmentointi. Näistä suosittelen kysymään lisää suoraa Dainalta, nämä ei mulle ole tuttuja juttuja. Mutta mitä mä olen seurannut somesta, näidenkin asiakkaat ovat olleet enemmän kuin tyytyviä ihanaan tekijäänsä ja onnistuneeseen lopputulokseen.

Mutta tosiaan, viimein päästiin siihen vaiheeseen, että ajanvaraus oli ajankohtaista. Dainalle ei ihan niin nopeasti saakaan aikaa, ja mullakin meni kahden kuukauden päähän. Eli tämä kannattaa ehdottomasti ottaa huomioon aikaa varatessa, että hetken joutuu odottamaan. Mulle itselleni kuitenkin se on aina hyvä merkki, jos joutuu jonottelemaan, tietää ainakin että asiakkaita riittää. Tosin tässä tapauksessa ei onneksi tarvinnut sen enempää miettiä, onko tekijä osaava vai ei :)

Vihdoinkin aika koitti, ja ai että mä olin niin täpinöissäni. Mulla ihan hailakasti näkyi vanha pigmentointi, tosta kuvastahan sitä ei edes huomaa, mutta jotain pientä omien karvojen alla oli jäljellä. Sen enempää sitä ei tarvinnut nyt uusia kulmia tehdessä miettiä, kun muoto on aika sama mitä vuosi sitten. Ja jälleen Daina kertoi kaiken niin kulmien teosta kuin paranemisesta, ja ai että, se tuntuu niin hyvältä, että kerrotaan jälleen uudelleen kaikki ohjeistukset, vaikka käytännössä kaikki oli tuttua tietoa mulle. Taas kaikki mitattiin ja mallattiin oikein tarkkaan, että kulmista tulee hyvät ja symmetriset. Väri aavistuksen verran tummempi, ja ajattelin nyt vahvistuksessa, joka on ensi viikolla, pyytää vielä hieman tummempaa väriä. Muuten oon kyllä niiiin tyytyväinen. Muoto on parempi mitä taas osasinkaan ajatella.

Siitä kivusta monet taas kyseli, ja edelleen mä olen samalla linjalla kuin viimeksi. Sattuuhan se vähän, mutta ei todellakaan niin paljoa, etteikö sitä kestäisi. Ei missään nimessä. Jos se ihan hirveetä olisi ollut, niin en mä todellakaan olisi mennyt uudestaan :D Ja se on ihana tietää, että kun kulma on käyty läpi kertaalleen, saa puudutteen, ja sen jälkeen ei tunnu käytännössä mitään. Tuntee, että jotain tehdään, mutta ei kipua. 

Ja sillon ensimmäisen kerran jälkeen mä kirjoitin, kuinka se oli maailman paras fiilis, kun ensimmäistä kertaa omiin kasvoihin oli piirtynyt kulmakarva. Sellainen, jolta sen pitäisi näyttää, eikä sellainen, jonka itse on piirtänyt turhautuneena, eikä se siltikään ole sitä mitä haluaisi. Tällä kerralla oli jälleen sama fiilis, ai vitsi. Ja jotenkin vielä tosi paljon parempi olo, kun nyt tiesi oikeasti mitä odottaa ja kuinka paljon se vaikuttaa itsetuntoon ja omaan ulkonäköön. Ensimmäisen karvan ollessa valmis mä olin jo ihan todella onnellinen ja vielä kun saatiin se toinenkin valmiiksi, en mä taas oikein enää tiennyt että mitä pitäisi sanoa... mun kasvot olivat jälleen saanut kehykset. Kulmakarvat tekee kasvoille niin paljon. Mä itse koen ulkonäköni tosi väsyneeksi ja paljon apaattisemmaksi ilman karvoja.

Kuitenkin vauvavuosi verotti tässäkin, eikä oikeasti ollut aikaa tai jaksamista tapella pahimmillaan kymmeniä minuutteja kulmien kanssa aamuisin, vaan mentiin sillä väsyneellä lookilla. Ja tottakai se harmitti itseä ihan todella paljon, kun joka kerta peiliin katsoessa ei se ollut sitä mitä halusi katsoa. Eli mulle nää toimii myös ihan todellakin henkisenä tsempparina ja tuo niin hyvän olon. Mä mietiskelinkin tätä asiaa, että Daina tekee näitä muutoksia ihmisille ulkoisesti, mutta hitto vieköön, niin paljon se tekee mulle ainakin myös sisälle. Enkä usko että oon todellakaan ainoa. 

Ja oikeasti, valitkaa tekijä hyvin. Mä olen ihan liian monta tarinaa lukenut, jossa on menty halvan hinnan perässä johonkin paikkaan, ja lopputulos on ollut kaikkea muuta kuin tekijän esimerkkikuvissa. Oikeasti! Se halpa hinta voi tulla hyvinkin kalliiksi, jos tekijä onkin osaamaton ja pilaa pigmentoinnin. Se kun ei ole ihan lyhytaikainen harmi

Microblading kestää 6-12 kuukautta. Se riippuu täysin omasta ihosta, ja miten esimerkiksi parantumisvaiheessa hoitaa kulmia. Jos kulmat saavat paljon aurinkoa, se luonnollisesti haalistaa väriä. 10 kuukauden päästä vahvistuksesta on suositus ottaa omaan tekijään yhteys, mikäli haluaa taas kulmat entiselleen. Mä voin jo nyt sanoa, että mä ihan todellakin haluan näitä ylläpitää. Syy varmaan tuli jo aika hyvin tuossa ylempänä ilmi.

Ja hei! Mikäli olisikin moka päässyt käymään, ja on vanha pigmentointi alla, ja se ei ole ihan niin onnistunut, niin mä olen nähnyt Dainalta ihan uskomattomia onnistumisia näissäkin, eli rohkeasti yhteys häneen vaan. Eiköhän aina edes jotain pientä parannusta saa aikaan.

Niin vaan saatiin tämäkin vähän väsähtäneen ja uupuneen näköinen äiskä huomattavasti freesimmän näköiseksi, varsinkin, kun kävin päivää ennen kulmien ottamista laittamassa ripsienpidennykset. On siis helppo kesä ollut, kun en ole kertaakaan meikannut. Se vaan sopii tähän suhteellisen kiireiseen ja hektiseen elämään hyvin. Vielä kerran käyn ripset huoltamassa meidän hääpäivää varten, sen jälkeen saavat olla ja levätä, ehkä sitten ensi kesänä taas jälleen. Mutta onhan tämä combo ollut äärettömän helppo, ja syksyllä Dainalta löytyy myös ripsipalvelut, joten molemmat onnistuu samasta paikasta, jos löytyy kiinnostusta. Ehdottomasti parasta on se, että tekijä on niin omistautunut alalle, ja kouluttaa itseään jatkuvasti. Tulee turvallinen olo asettaa omat kasvot sellaisen tekijän käsien alle. Mä en oikein taaskaan löydä sanoja, kuinka kiitollinen mä Daina olen sulle tästä mitä teit mulle :)

Mulla on pieni aavistus, että te odotatte jotain. Meinaan alennuskoodi! Koodilla "EVELIINA" saatte -10% pigmentoinnista. Normaalihinta on 300€, eli teidän hinnaksi jää 270€. Tämä hinta sisältää myös vahvistuksen, joka tehdään n. 6 viikon kuluessa ensimmäisestä kerrasta. Mainitsethan varausta tehdessä koodin :) Ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ.

Mä todella toivon, että hyödynnätte nyt tämän tarjouksen ja pääsette varmasti osaavalle tekijälle. Ja jos tahdotte nähdä vielä enemmän Dainan tekemiä kulmia ja esimerkiksi muita pigmentointeja, klikkaa tästä fb-sivun puolelle. Ja vielä tahdon muistuttaa, että jonot Dainalle on pitkät, eli hopi hopi varaamaan aika <3

*kulmat saatu yhteistyönä*