So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Microblading Turku (alennuskoodi teille <3)

Kävin viime viikolla tekemässä jotain, mistä mä olen haaveillut niin kauan. Mulle tehtiin kulmat microbladingilla. Jännitti, ehkä jopa hieman pelotti edellisenä iltana, koska olin lukenut, että se kipu on aivan sietämätöntä. No, mä en voi kyllä allekirjoittaa sitä... palataan siihen kuitenkin pian. 

Mä olen lähes kulmaton itse, tai kyllä mulla karvoja on, mutta väri on niin vaalea, etteivät ne näy yhtään mihinkään. Muoto on myös haastava, molemmat kulmat erilaisia ja plaah. Mulla meni aina ihan totaalisesti hermo, kun näitä mun kulmia tein, ja tästä mä olen blogissakin puhunut, kuinka olen microbladingista haaveillut. Yksi on kuitenkin jännittänyt, mistä löytää oikeasti hyvän tekijän, koska tässä on kuitenkin todella iso juttu kyseessä.

No, mä löysin enemmän kuin mahtavan tekijän. Meinaan Dainan. Mua aina vähän jännittää tavata uusi ihminen, varsinkin kauneudenhoidollisissa asioissa, koska no, kaikki me tiedetään, että tälle alalle mahtuu niitä "ei niin kivojakin"-tyyppejä. Ja paljon kuullut kokemuksia, ettei kulmientekijä ole kuunnellut kunnolla asiakkaan toiveita, jolloin lopputulos ei ole ollut mieleinen. Dainan kotiin astuessa vastaanotto oli heti lämmin, ja oli todella tervetullut olo. Istuttiin rauhassa alas, jossa kerrottiin ihan alusta alkaen, mikä juttu on kyseessä, mitä kaikkea paranemisvaiheeseen kuuluu ja että lopputulos on nähtävissä vasta vahvistuksen jälkeen. Tuli turvallinen olo jo tässä kohtaa, ja viimeistään siinä, kun Daina huolellisesti mittaili mun kasvoja, ja katsoi mihin kohtaan kulmissa mikäkin muoto jne tulee. Jos siis pienikin jännitys mulla oli lopputuloksesta, tiesin, että nyt voi olla täysin luottavaisin mielin.

Okei, tässä vaiheessa oltiin ihan justiinsa aloittamassa itse "operaatio", joten pakko myöntää, että ihan pienen pieni jännitys oli päällä. Kuitenkin Daina ihanasti näytti työvälineet, kertoi mitä tapahtuu ja missä vaiheessa saa puudutusta, niin kaikki meni ihan tosi hyvin. Multa kysytyin kysymys on nyt ollut, kuinka paljon sattui. Mä voin ihan rehellisesti sanoa, että en olisi ikinä uskonut pääseväni näin helpolla :D Niiden kaikkien kauhujuttujen perusteella mä ajattelin, että itken suunnilleen koko tekovaiheen ajan, mutta ei. Ei siis kannata uskoa kaikkea mitä netissä lukee!

Daina antoi mulle pienen peilin, josta mä sain kurkkia, ja tässä vaiheessa alkoi itkettämään, kun mulle alkoi muodostumaan ensimmäistä kertaa mun elämässäni täydellinen kulmakarva. Väri ja muoto, molemmat niin kohdillaan. Ja pian sain jo kuulla, että ensimmäinen kulma on valmis, aletaan tekemään toista. Meni tosi äkkiä aika tässä vaiheessa! No, sain varoituksen, että monet sanoo, että toisen kulman tekeminen sattuu enemmän, ja kyllähän se hieman enemmän tuntui, mutta ei todellakaan mikään kauhea kipu vieläkään. Ja nopeasti meni tämäkin.

Lopuksi fiksailtiin vähän molempia, ja pian mä sainkin jo nousta ylös ja katsoa peilistä, voi että. Kyllä oli hymy herkässä ja onnenkyyneleet silmissä. Mä en oikeasti koko elämäni aikana kertaakaan ennen ollut omistanut kauniita, samanlaisia kulmakarvoja. Oli ihan uskomatonta katsoa itseänsä peiliin, ja huomata, kuinka paljon koko kasvot muuttui!

Ai että, täyttä rakkautta. Kuvat ei ole nyt ihan parhaimpia, ja näyttää aika kauhealta toi mun ihonsävy otsassa, mutta sieltä lähti luonnollisesti kaikki meikki :D Vahvistuksen jälkeen otan kuitenkin huomattavasti parempia kuvia, ja kaivan myös vanhoja kuvia esiin, ajalta, kun en vielä edes suunnilleen tiennyt, mikä on kulmakynä, tai mitä sillä voisi tehdä. 

Suosittelen oikeasti miettimään, tarkastelemaan ja kyselemään, ennen kuin menee ottamaan microbladingia, jotta varmasti kyseessä on osaava ja koulutuksen käynyt tekijä. Dainan kohdalla nämä molemmat kohdat täyttyy, ja kaupan päälle hän on vielä aivan ihana ihminen, jonka käsissä on turvallista ja hyvä olla! <3

Sitten päästään kohtaan, jota tiedän teidän odottaneen. Meinaan se alennuskoodi. Koodilla "EVELIINA" saatte microbladingin hintaan 250€, kun normaalisti se on Dainalla 300€. Tämä tarjous sisältää myös vahvistuksen. Eli nyt äkkiä aikaa varaamaan, jotta on kesäksi kulmat kunnossa. Ihanan helppo kesä tulossa, kun kulmat on enemmän kuin mintissä.

KOODI "EVELIINA", jolloin saatte tarjoushintaan microbladingin 250€. Ajanvaraukseen pääset TÄSTÄ, sekä suosittelen myös käydä tutustumassa paremmin Daina Beautyn fb-sivuun. Sieltä löydät vielä enemmän tietoa sekä näet muidenkin ihanista kulmista kuvia.

Mä en vaan ikinä osaa sanoa, kuinka paljon nämä kohotti itsetuntoa ja teki onnelliseksi <3 Kiitos Daina, olet enemmän kuin paras.