So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

blogit

Mun lemppariblogit

Mulla on ilo ja kunnia esitellä teille muutama muukin So-Upin bloggaaja, vaikka tää oli kyllä todella vaikea aihe kirjoittaa, kun jokaisen meidän blogissa on jotain kivaa ja hyvää luettavaa, mutta, mä kuitenkin valitsin nämä viisi sillä perusteella, minkä pariin mä uppouduin pisimmäksi aikaa. Suosittelen kuitenkin ehdottomasti tutustumaan myös muidenkin blogeihin, jokaiselle löyty varmasti jotakin ;)

Vilma kirjoittaa heidän perheen elämästään iloisella ja aidolla twistillä, jota on miellyttävä lukea. Vilman blogista löytyy myös kirjoituksia useammista aiheista, mutta lopputulos on kuitenkin hyvä! Kyseiseen blogiin uppouduin toviksi jos toiseksikin, eikä ollut suinkaan ensimmäinen kerta. 

Susannen blogia ei kannata mennä katsomaan nälkäisenä, tulee vain erittäin paha mieli, kun hänen bloginsa on täynnä herkullisia ohjeita. Ah! Mutta, mä sain inspiraation alkaa kokeilemaan erilaisia kasvisruokia, sillä Susannelta niiltä löytyy hieman erilaisempiakin, mitä ei ihan joka paikasta löydy. Ja mikä mahtavinta, hänellä on myös ihanan iloinen tyyli kirjoittaa!

Kristiinan blogia mun on äärettömän vaikea lähteä kuvailemaan muuten, kuin että hän kirjoittaa aivan ihanasti elämästä. Ja kuten sanoin, en oikein osaa sanoa sen enempää. Suosittelen, että tutustutte ihan itse hänen blogiin.

Katan blogista löytyy niin asukuvia kuin meikkivinkkejä, ja mitä kaikkea muuta. Tykkään ihan sairaasti lukea blogeja, jossa yhdistyy useampi asia, ja täällä tosiaan on niin. Myös tässä joulukuussa on ollut kiva seurata, kun Kata on availlut The Body Shopin joulukalenteriaan.

Marian blogi on ihan parasta luettavaa, jos on vähänkin tylsähkö hetki tai päinvastaisesti haluaa etsiä uutta inspiraatiota omaan elämään, tai tarkemmin, omaan naamaan. Okei, en todellakaan osaa meikata, ja kun näitä katsoo, niin iskee kyllä aika suuri meikkikateus. Mutta, tähän kaiken päälle vielä kaikki ihoon- sekä hiustenhoitoon liittyvät vinkit, niin jes. Kaikki mitä tarvitsen tähän aihealueeseen liittyen, löydän yhdestä blogista. 

Toivottavasti löydätte tästä uutta luettavaa itsellenne, ja tosiaan, vielä kerran muistutan, että tässä ei suinkaan ole kaikki meidän yhteisöön kuuluvat mahtavast blogit, vaan niitä löytyy lisää täältä :)