So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

muutto

Niin ruma on hiljaisuus

Pahoittelut tästä kuolettavan pitkästä hiljaisuudesta, viime viikkoihin on mahtunut meidän muutto, uudessa asunnossa pieni pintaremontti ja sen jälkeinen muuttokaaos. Tähän kaiken päälle vielä koulu, niin aikaa ei ole ollut oikeasti yhtään mihinkään ylimääräiseen. Nyt kuitenkin elämä alkaa jälleen olla balanssissa, ja kodinkin kanssa aletaan olla voiton puolella. Jes!

Sen voin kertoa, että mulla oli aivan kauhea ikävä blogin pariin, mutta mä en edes tällä hetkellä rehellisesti sanottuna tiedä, missä on mun tietokoneen laturi. Tämän postauksen teen siis nyt kännykällä. Heti kun löydän laturin sekä kamerani jemmasta, saatte Helsingin yhteen hotelliin hyvän suosituksen, jonka kanssa tein yhteistyötä helmikuussa. Meillä oli ihana miniloma mun siskoni kanssa, kun voitin liput Erinin keikalle.

Me muutettiin siis nyt 42 kilometrin päähän Turusta, joten koulumatka samalla vähän kasvoi. Se on kuitenkin ihan kiva, aamulla ehtii ajamaan reilun puolisen tuntia ihan rauhassa ja kuuntelemaan musiikkia. Mä rakastan niin paljon ajaa autolla ja kuunnella musiikkia.

Meillä kotona me maalattiin pari seinää värilliseksi, toinen violetiksi ja toinen graniitinharmaaksi. Muuten vähän parannettiin valkoisia maalipintoja, kun seinissä oli aika paljon mustia viiruja, jotka ei pyyhkimällä lähtenyt. Nyt kuitenkin näyttää jo huomattavasti paremmalta, ja vielä on yksi huone maalattavana. Johon itse asiassa voitin Ilves-maalien kilpailusta 2.7 litraa maalia, ja valitsin kirkkaankeltaisen. Ihan pakko kokeilla, koska jos en nyt tykkää, ei ole iso vaiva eikä edes kallis maalata valkoisella päälle :D Mulla on muutenkin joku keltaisen villitys, tekisi mieli ostaa keltaiset verhot, matto sekä oikeastaan ihan kaikki. 

Meille kuuluu siis kaikin puolin hyvää, hääjärjestelytkin ovat nyt jääneet ihan unholaan muuton keskellä, mutta eiköhän niihin ala taas löytyä intoa, kun kesä lähestyy. Odotan, että päästään kesällä katsomaan uudelleen meidän juhlapaikkaa ja pääsee aloittamaan kunnolla suunnittelut. Pitäisi varmaan oikeasti pikku hiljaa päättää ne teemavärit, niin voisi eBaysta alkaa tilailemaan joitain pieniä juttuja häitä varten.

Eilen mä sain kauniin kukkakimpun ja komean seuralaisen syömään naistenpäivän kunniaksi. Päivän paras lahja oli kuitenkin, että eilenkin Miska oli mun vierellä <3 Paras lahja kaikkina juhlapäivinä. Mutta, mä palaan nyt huomattavasti nopeammin, on taas aikaa ja intoa kirjoittaa teille. Ihanaa olla jälleen blogin parissa :)