So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

ajatuksia

Oonko mä onnellinen

Kyllä, oon mä. Ihan sairaan onnellinen. Vaikkakin välillä todella väsynyt, tyytymätön johonkin asiaan tässä elämässä tai hetkellisesti surullinen, niin silti mä oon onnellinen. Mulla on kaikki tässä elämässä hyvin. Mulla on toinen ihminen vierellä jakamassa arjen, muutama sairaan hyvä ystävä, ihanat lemmikit ja sairaan kiva koti. Just nyt mä en kaipaa enempää.

Koulu on tällä hetkellä sellainen asia, mikä ehkä vähän kyllästyttää. Tuntuu, että junnataan vain samoissa, hieman turhissa asioissa, ja pelottaa, ehtiikö valmistua ajoissa? Mulla ei ainakaan ole halua jäädä kouluun notkumaan yhtään pidemmäksi aikaa, vaan mä haluan töihin. Eihän kukaan varmaan nauti, että joutuu elämään erittäin tiukalla budjetilla. Ja mulla tai itseasiassa, mulla ja mun kaverilla on pieni ajatus, mitä koulun jälkeen. Se on aika rohkea, mutta tahdotaan yrittää. Ikinä ei tiedä, missä voi onnistua, jos ei ikinä uskalla kokeilla. Ja sitä voi pitää vaikka harrastuksena, jos sillä ei elä.

Hääbudjetti aina välillä stressaa, mutta, kaikki asiat järjestyy jotenkin. Ja ensi vuoden alusta mä pääsen töihin täysipäiväisesti, niin sitten tehdään töitä vaikka ympäri kellon. En mä jaksa murehtia, kaikki järjestyy aina jotenkin. En mä kuitenkaan halua elää nyt niin, että en tällä hetkellä voi elämässä tehdä mitään, vaan laitan aina kaiken ylimääräisen säästöön. Toivotaan, että kesällä olisi töitä, ja pääsisi häätilin avaamaan. Onneksi yksi on nyt jo hankittu, meinaan mun sormus. Se on maailman kaunein <3

Mun ja oikeastaan, meidän molempien elämänlaatu parani sen myötä, kun tänne "maalle" muutettiin. Täällä on kaikki paremmin. Kyllähän mä sen oon aina tiennyt, että tahtoisin johonkin tänne suunnille asumaan, Miskalla kesti hetki tajuta se. Onneksi se sai työpaikan täältä! :D Tosi sekava teksti kaikin puolin, mutta mä vaan halusin kertoa sen teille, että mä olen onnellinen. Mä rakastan mun elämää. Enkä juuri nyt osaisi pyytää yhtään mitää enempää tähän, meillä on kaikki hyvin. 

PS. Mä bloggailen taas puhelimen varassa, tietokoneen kanssa jälleen kerran ongelmia. Saa nähdä, joutuuko viedä sen huoltoon. Onneksi on takuuta voimassa, en kyllä itse maksaisi yhtään mitään ton rohjon korjaamisesta. Mä en enää ikinä osta Windows-konetta!