So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

hiukset

ORANSSIT HIUKSET

Mun piti eilen ostaa kaupasta tyviväri, eli ihan sellainen tavallinen keskiruskea. No, aloin kuitenkin pohtimaan värihyllyllä, että se on niin kamala operaatio värjätä pelkkä tyvi, kun on liukuvärjäys hiuksissa. Ja se on oikeasti! Hetken siinä mietiskelin, ja kohta lähdin vaalennusaineen ja värin kanssa kohti kassaa.

Viime huhtikuussa päätin repäistä samalla tavalla, ja värjäsin silloinkin hiukset oranssiksi. Se oli ensimmäinen kerta, mutta mä tykkäsin niistä ihan ja ne olikin mulla elokuuhun saakka. Silloin Amanda värjäsi mulle taas vähän tavallisemmat hiukset, mutta ne on nyt taas historiaa :D

Mä en tälläkään kertaa joutunut käyttämään värinpoistoa, vaan tosiaan pelkkää vaalennusainetta ilman ammoniakkia, joten hiuksetkaan ei tykänneet ollenkaan pahaa. Värinpoistolle mä olen sanonut jo useamman vuoden ei, sillä niillä mä olen aikoinani pilannut hiukseni niin pahasti, että nykyään itkettää. Tässä olisi itseasiassa ihan aihe postaukselle, ja se melkein täytyy toteuttaa!

Näillä mennään kohti kevättä, tuli ihanaa piristettä tähän ankean talven keskelle! Mä tykkään. Helppo nämä on myös ylläpitää, mä käytän Biozellin ColorMaskia. Se on aika halpa, muistaakseni n. 8€ tuubi. Sitä käytän aina välillä, en suinkaan joka kerta hiuksia pestessä. Ja välillä tämä väri on ihan kiva päästää hieman vaaleammaksi, ja sitten taas iskee maskin päähän, jolloin väri näyttää taas kirkkaalta! :)

Mitäs mieltä te ootte, sopiiko väri mulle? Onko muilla tapana kevättä odotellessa vaihtaa talven hiusväri pois, mulla meinaan usein on! Tulee paljon keväisempi fiilis, kun tukassa on uusi väri :) PS. Kuvat ovat puhelimella huonossa valossa otettuja, pahoittelut niistä!