So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

muoti

Prinsessahame

Me oltiin lauantaina rippijuhlissa, ja mä lähdin sinne etsimään uutta mekkoa. No, sovitin muutamaa, mut mikään ei tuntunut niin sanotusti omalta. Kokeilin myös muutamaa hame-paita yhdistelmää, mutta eivät nekään näyttäneet omaan silmään kivalta. Mä olin jo lähes luovuttamassa, kun tuli kuuma ja hiki. Kävelin uudelleen Lindexin ohi, eri suunnasta, ja mä huomasin tämän hameen, mitä en aiemmin ollut edes huomannut!

Menin sitten vielä sovittamaan tätä, ärsytti jo ihan sikana, mutta hei, tästä mä tykkäsin. Oli kiva päällä ja näytti ihan hyvältä, joten kassan kautta lähdin kotiin. Yhdistin ihan tavalliseen mustaan toppiin ja lopputulos oli mun mielestä juhlallinen mutta aika simppeli!

Nyt kuitenkin näiden yhtien juhlien jälkeen mä katsoin tota jo vähän silleen, että ei toi ehkä niin mun tyylinen ole. Muutama vuosi sitten vielä mä en olisi halunnutkaan pukeutua mihinkään muuhun kuin vaaleanpunaiseen röyhelöön, mutta jotenkin ei vaan enää iskenyt. Ja mua ärsyttää, koska mä en halua ostaa vaatetta yhteen tilaisuuteen, se on niin älytöntä!

Mä syytän hormoneita tästä äkillisestä mielenmuutoksesta. Mut joo, mahdollisesti toi hame on tulossa myyntiin! Eli jos kiinnostaa, niin ilmaise kiinnostuksesi kommenteissa tai laita mulle suoraan sähköpostia. Mun sähköpostihan löytyy tuolta sivupalkista.

Eli tästä voitte arvata sen, että mun hääpuku ei ole vaaleanpunainen röyhelöhelmainen prinsenssaunelma. Miksei se jo voi tulla, tahdon päästä sovittamaan..? En mä malta enää odottaa! <3

PS. Keskiviikkona on ensimmäinen neuvola, ihan kauhean jännittävää!