So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

yhteistyö

Rakkaudesta julisteisiin

Tein yhteistyötä CanvasPicasson kanssa, joiden valikoimasta löytyy mm. mahtuvat julisteet, jotka kehyksissä näyttää ihan sairaan hyvältä. Valitsin muutamaa eri kokoa, pääasiassa kuitenkin noita pienimpiä. Hiukan muuttui ilme meidän olohuoneessa, kun saatiin nämä seinälle! Kaksi jäi vielä uupumaan, mulla oli liian vähän kehyksiä. Täytyy joku päivä poiketa Ikeassa hakemassa vielä kaksi pientä kehystä, niin sitten seinä on toistaiseksi valmis. Haluan kyllä vielä enemmän tilata, jotta saa ihan kunnolla noita tohon seinään :)

Ah, niin kauniita ne on. Noi nuolet ja käsi on ihan lemppareita, ne olisi voinut olla vähän isompiakin <3_<3 Meidän aiemmissa kodeissa meillä on ollut tasan yksi taulu seinällä, ei oo vaan jotenkaan ikinä viittinyt laittaa, kun ei oo ollut sinäänsä kotoinen olo. No, nyt kun vahvasti tultuu siltä, että ollaan löydetty se koti, missä voi asua oman asunnon ostamiseen saakka, on ihan eri fiilis laitella täällä paikkoja kivaksi!

Taulut itsessään tuo sitä kotoisuuden tunnetta, ja saa koko tilan näyttämään ihan eriltä. Ja joo, ne on vähän vinossa ehkä, mut ei se niin justiinsa oo. Täytyy viritellä vähän paremmin niitä, kunhan vaan saa aikaiseksi. Mutta en voi muuta kuin suositella mennä tutustumaan CanvasPicasson valikoimaan, koska nää on rakkautta. Hinnat ei oo todellakaan pahoja, ja toimituksessa kesti alle viikko :) Mitä muuta voisi toivoa?

Ja jottei koko seinästä olis tullu ihan musta-valkoinen, tuo tämä kultainen ananas kivasti kontrastia sinne sekaan! Se on aika söpö. Tästä sä pääset suoraan CanvasPicasson sivuille, josta löytyy julisteiden lisäksi myös canvastauluja, joita voi myös tehdä omista kuvista. Kehykset saa myös klikattua suoraan ostoskoriin heiltä. Mikä on teidän lemppari näistä, jotka sain nyt jo seinälle?