So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Satutin itseäni lahjaksi!

Mä täytän reilun puolen tunnin päästä 20. Sinäänsä se ei herätä sen kummempia ajatuksia, joo, on ihan kivaa, että on synttärit, mutta ei oo mitään sen suurempaa haippia päällä. Ehkä se vielä tästä, tällä hetkellä masentaa todella paljon tapetinpoisto, mitä ollaan nyt kolme päivää tehty mun luokkakaverin kanssa! Että voi olla tiukassa kiinni tapetti.. onneksi se nyt on lähes kokonaan irti, ja huomenna vain tasoitetaan, eli lyhyt päivä!

Toissailtana näin erään tatuointiliikkeen päivityksen, jossa mainostettiin seuraavan päivän walk-iniä! Arvatkaa, kuka sai tästä idean ja seuraavana päivänä marssi sinne tatuoitavaksi? No minä tietenkin! 

Tällä kertaa ihan pieni sydän tuli koristamaan mun sormea, mutta mä tykkään ihan sikana siitä! Kun Snapchatissa näytin tätä, sain kysymyksiä, että mistä syystä otin tämän? Ei ole sen kummempaa syytä, mutta tokihan mä tulen aina muistamaan, että otin tämän, kun täytin 20. Ja se oli synttärilahja multa itseltäni mulle.

Sain myös kysymyksen, että sattuiko? Voi kyllä. Samalla tämä oli kokeilu, sillä mulla oli yksi toinenkin tatuointisuunnitelma sormeen, mutta se kyllä jää ottamatta. Vaikka tatuointeihin kuuluu kipu, tämä tuntui liian inhottavalta. Eli en ainakaan ihan pian sitä lähde ottamaan.

Jännä nähdä, miten tämä tulee pysymään. Toivottavasti hyvin, sillä niin paljon mä tästä tykkään. Nyt ei kuitenkaan tämän kummempaa ollut, mä lähden nukkumaan 19-vuotiaana ja huomenna herään parikymppisenä. Yön aikana varmaan aikuistun ja rypistyn, haha. Öitä kaikille :)