So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Stoppi peikkoudelle

Mä oon viime kuukausina meikkaillut huomattavasti vähemmän kuin ennen, jo ennen siis raskautta. Raskaaksi tulemisen jälkeen laiskistuin entisestään, kun alkoi ensin kesäloma ja sen jälkeen äitiysloma, niin tuli sellainen fiilis, että miksi sitä nyt turhaan meikkaisi. Mut hei, se tekee välillä vaan niin hyvää. Kun saa peittää punoittavan naaman, laittaa ripsiin hieman väriä ja punata huulet. Okei, yleensä mä en voi enää sanoa punaavani huulia, koska mä käytän yleensä nudesävyjä.

Tänään mulla oli aamupäivällä tylsää ja rutkasti aikaa, niin mä päätin pitkästä aikaa meikata. Ja harjata hiukset. Joku saattaa väittää valheeksi, mutta tämäpä on ihan totta. Mä en varmaan puoleentoista kuukauteen ollut harjannut hiuksia, joten voitte arvailla kuinka takussa ne oli. Oon vaan aina heittänyt nutturalle ja that's it. Ja joo, ei voida puhua enää pelkästään takuista, vaan mun hiukset oli kevyesti rastoittuneet. Nappasin tuon otsikon kuvan ennen suihkua ja ajattelin, ettei homma tästä nyt enää pahemmaksi voi mennä...

Joo eipä. Avasin sen nutturan ja vähän haroin sormilla. Tässä lopputulos. Kääääk. Suihkussa shampoon jälkeen litra hoitoainetta, ja hiukset voisi olla asteen helpompaa harjata? No joo. Olihan se. Jouduin kyllä jonkun verran irroittelemaan rastottuneita hiustuppoja, ihan kauheen kivaa. Onneksi tiistaina ihan tosissaan on se kampaaja. Tänään harjalla hiuksia repiessä mietin jo, että miten kalju pukisi mua :D Ehkä nyt ei kuitenkaan ihan niin radikaaliin vaihtoehtoon päädytä.

Suihkun jälkeen. Tai oikeastaan noin 45 minuuttia suihkun jälkeen, sillä tässä vaiheessa ehdittiin käymään läpi yksi kappale allergiakohtauksia. Mä en lähde nyt syyttämään yhtä tuotetta, vaikka tämäkin kasvonaamio lähti roskiin kyllä, mutta toissailtana mulle tuli Nivean saippuasta tosi inhottava ihottuma. Mä uskon, että raskaus on puhkaissut mulle hajusteallergian. Nyt selvittelen tässä, että mitä tuotteita sitä alkaisi käyttämään. Hakusessa olisi kuitenkin ihan kaikki pesuaineet ja vielä jotain kauneudenhoidollisia tuotteita. Tähän on kuitenkin tulossa mahdollisesti ratkaisu, joka on enemmän kuin mieltä lämmittävä ja josta te tuutte myös kuulemaan aivan ehdottomasti!

No tähän päädyttiin. Ja huulet on ihan oikeasti punattu. On jotenkin niin vieras olo, kun heittää meikin naamalle, kun ei oo vaan enää tottunut siihen. Miten sitä ennen pystyi tekemään ne kauheat sotamaalaukset ja kiinnittämään kolmen sentin mittaiset tekoripset kirsikaksi kakkuun. Aika iso muutos on tapahtunut.

Mä en oo kyllä yhtään tyytyväinen mun ripsiväriin, ja aattelinkin tässä ohessa kysellä, oiskohan teillä jotain, mitä suositella mulle? Mä voin ihan rehellisesti myöntää, etten oo suunnilleen vuoteen seurannut uusia lanseerauksia mistään meikeistä, niin en tiiä mitä on tullut. Mut kertokaa mulle, jos on joku, mikä on ylitse muiden! Ois kiva saada pituutta ja jos vähän tuuheuttakin.

Oon päivän saldoon tyytyväinen: peikkotukka on poissa ja oli taas yhden päivän vähän ihmisempi olo, kun ei vetänyt ihan zombina vaan. Ja niin. Oliks mulla joku erityinen syy meikkaamiselle... no ei, käytiin me kyläilemässä, mut siinä se. Itelle tuli kuitenkin henkisesti jokseenkin parempi olo. 

Mä odotan niin paljon, että synnytyksen jälkeen mä pääsen laittamaan microbladingin uudelleen. Se helpottaa taas niin älyttömän paljon. Nythän mulla jäi raskauden vuoksi se vahvistaminen, ja sen vuoksi ne on niin tyhmät nyt. No, synnytys ja imetys, sitten ne on mahdollista tehdä uudelleen. Jeeee! Ja koska uskon, ettei pienen vauvan kanssa ihan hirveesti jaksa miettiä meikkaamista, niin ripsipidennykset voisi myös olla ihan kiva juttu. Katsotaan. 

Mutta tänään ei ollut yhtään niin sellainen päivä, että olisi kävellyt pää alaspäin ja miettinyt vaan, että miksi mä muutun niin paljon. Tänään tunsin itseni itseksi <3