So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

Tammikuun Bette Box (ja ARVONTA TEILLE!)

Mä sain blogin kautta kotiin Bette Boxin, joka on siis entinen Livbox, jota itsekin joskus hetkellisesti tilasin muutama vuosi sitten. Silloin lopetin sen, kun koin, että sieltä tuli liikaa tavaraa, jota en tarvitse, joten ilolla odotin Bette Boxia, jotta näen, mihin suuntaan paketti on mennyt :)

Tässä vaiheessa jo mieltä lämmitti kovasti, sillä näin tuon Lumenen paketin, ja Lumenen tuotteet on yleensä aina pelkkää rakkautta <3 Tähän pakettiin Lumenelta oli mukaan laitettu Lähde-sarjan tasapainoittava 24h kosteusvoidegeeli, jota testaan enemmän kuin mielelläni. Vaikuttaa ainakin todella lupaavalta, ja lupaa jättää vielä kasvot mattapintaiseksi. Tämä pääsee kokeiluun heti huomenna!

Maybellinen uusi Falsies Push Up Drama Angel Maskara löytyi paketista myös, ja se näyttää ainakin hirveän kivalta! Tosin siitä ei ole ihan hirveän pitkää iloa nyt, kun maanantaina saan pitkästä aikaa ripset, mutta parina päivänä pääsen sitäkin testamaan. Tämä lupaa siipimäistä irtoripsiefektiä, volyymia sekä nostetta. Toivotaan, että näin myös on!

Tresemméltä oli laitetu Max The Volume Root Lift & Texture Foam muotovaahto, ja hmm.. mä en normaalisti muotovaahtoja käytä, mutta, ehkä tälle keksisi jotain käyttöä, esimerkiksi hiusten kihartamisen yhteydessä. Muistan äitini ainakin joskus permanenttikiharojaan "puristelevan" muotovaahdon kanssa, jolloin ne näytti paljon kivemmalta!

Sitten päästään paketin kiinnostavimpaan tuotteeseen omalla kohdallani, eli Evon Root Canal tyvisuihke! Lupaa antaa hiuksile ryhtiä ja rakennetta, ja sitä todella mun tyvi kaipaisi! Mun tukka saattaa muuten näyttää ihan kivalta, mutta toi tyvi, ihan vaan päätä myöden, aina. Ja helppo käyttää, kun  tämän saa suoraan pyyhekuiviin hiuksiin heittää.

 Ehkä tällä hetkellä boksin "turhimmaksi" tuotteeksi koen Manna Kadarin Paradise Blush poskipunan, sillä kuten varmasti tästä postauksesta muistatte, että mulla on aika huonoja kokemuksia poskipunasta :D Ehkä kuitenkin nyt, kun on hyvä tuote siihen, voisin antaa uuden mahdollisuuden ja kokeilla rohkeasti.

Kaikin puolin, mä olen todella tyytyväinen uuten Bette Boxiin, ja suunta on huomattavasti parempi, kuin niihin aikoihin, kun lopetin LivBoxin tilaamisen. Ja onhan se, kun kerran kuukaudessa saa pienen ylläriboksin, niin joka kuukausi on vähän niin kuin pieni joulu. Oonko muuten ainoa, joka tykkää ihan hulluna näiden boksien noista paperisilpuista, tai mitä ikinä onkaan, ne on vaan niin hauskoja!

Mutta, arvatkaas mikä on ehdottomasti parasta? Sain mahdollisuuden arpoa myös teille yhden ihanan Bette Boxin, ja se on luonnollisesti siis helmikuun laatikko. Mikäli et kuitenkaan uskalla luottaa arpaonneesi, täältä pääset tilaamaan boksin itsellesi, jolloin pääset varmasti nauttimaan siitä helmikuussa! Boksin voi tilata myös lahjaksi, ja pituuden saat päättää ihan itse.

ARVONTAAN OSALLISTUMINEN: Kommentoi alas, mikä tuote tässä boksissa oli kiinnostavin, sekä jätä sähköpostisi, niin näin olet arvonnassa mukana. Mikäli haluat osallistua kahdella arvalla, löydät sekä tästä että blogini sivupalkista blogin fb-sivun, siitä tykkäämällä ja blogiin kommentoimalla, millä nimellä olet fb-sivuistani tykännyt ja saat kaksi arpaa! 

Aikaa osallistua on kaksi viikkoa, aika päättyy siis 20. tammikuuta kello 23:59. Sen jälkeen tulleita kommentteja ei huomioida arvonnassa. Isosti onnea kaikille arvontaan, ja mikäli arpaonni ei tällä kertaa suosi, voin lämpimästi suositella tilaamaan boksin, se on aika ihanaa hemmottelua ;)