So-Up -blogiyhteisö suljetaan 31.1.2020. Kiitos kaikille bloggaajillemme ja lukijoillemme yhteisistä vuosista!

kauneus

Turun kauneimmat volyymiripset (sisältää alennuskoodin teille!)

Mä sain maanantaina pitkästä aikaa taas volyymiripset, ja voi, kuinka näitä rakastankaan. On ihana katsoa aamulla peiliin, eikä näytä ihan niin rähjäiseltä, mitä aiemmin, kun on ripset tuomassa vähän ilmettä kasvoille. Mä olen niin tyytyväinen näihin, mulla ei ikinä ole ollut näin tuuheita ripsiä, ahh <3 Miten mä sanoisin, en liioittele, jos nyt kehun näitä Turun, ellei jopa Suomen parhaiksi ripsiksi. 

Ripset ovat siis Studio Jenin Jennyn käsialaa, joka todellakin osasi hommansa. Mä olen aiemminkin törmännyt Jennin ripsiin, ja pistänyt merkille, kuinka kauniita ne on, mutta huh, nyt se nainen ylitti itsensä, mikäli se on mahdollista. Kun tutkiskelin paikan nettisivua, niin huomasin asiakaspalautteen, jossa luki näin: "Jenny tekee Turun parhaat ripset". No, se todellakin piti paikkaansa!

Mä olen valehtelematta käynyt yli kymmenellä eri laittajalla, ja olen kokeillut sekä klassisia että volyymeja, ja ehdottomasti volyymit on se mun juttu. Mutta palataan näihin laittajiin, koska tahdon, että ihmiset alkaisi kiinnittämään huomiota enemmän laatuun, kuin hintaan. Se voi tuntua hyvältä ajatukselta, kun löytää mainoksen, jossa luvataan viiteenkymppiin volyymit. Ei y-tunnusta, eikä siinä samalla sen kummempaa vastuuta.

Valitettavasti itsekin olen nuorempana mennyt hinnan perässä, ja joutunut kokemaan sen karmivan kohtalon, kun huomaa, että kuitujen mukana lähtee omatkin ripset, ja hupsis, niitä onkin yhdessä kuidussa kiinni enemmän kuin yksi oma ripsi. Lopputuloksena se, että omat ripset on aivan onnettomat, täynnä isoja rakoja ja katkenneita ripsiä. Siinä kohtaa ei kauheasti enää lämmitä se halpa hinta, kun saa alkaa ostamaan kalliita seerumeja, kun yrittää saada omat ripset jälleen kuntoon.

Ja kun ainoa vaara ei ole se, että omia ripsiä lähtee, vaan myös se, että tekijällä ei välttämättä ole koulutusta, eikä hän tiedä mitä hän tekee. Aineet, joita hän käyttää, voi olla aivan täysin vääriä, jotka vaikuttaa silmiin erittäin ikävästi. Sen takia laittajat ei turhaan varoittele, että kannattaa valita paikka hyvin.

Toki asiakkaan näkökulmasta kun itse puhun, niin haluan, että hinta ja laatu ovat kohdillaan. Enkä ikinä lähtisi suosittelemaan paikkaa, missä olisin itse kokenut ongelman edellä mainituissa asioissa tai jossain muussa. Jennyn tila oli erittäin siisti ja mieluisa, sekä Jenny itse oli aivan ihana ihminen. Hän heti kertoi, että on aika hiljainen, koska keskittyy itse ripsien tekemiseen sekä jos asiakas puhuu, niin usein samalla silmät liikkuu.

Kuitenkin Jennyn kanssa välillä juteltiin, ja voi, ihana nainen. Se on kuitenkin myös aika tärkeää, että kemiat kohtaa laittajan kanssa, ettei ole epämukava olo mennä laittamaan tai huoltamaan ripsiä, sillä tästäkin mulla on kokemusta! Silloin vain toivoi, että aika menisi äkkiä ja pääsisi lähtemään, mutta näin ei tällä kertaa ollut todellakaan :)

Studio Jenin hinnasto löytyy täältä, mutta esimerkkinä uusien volyymiripsien hinta on 115€. Häneltä löytyy myös valikoimasta megavolyymit, jotka ovat ymmärtääkseni aika uusi juttu, ja monikaan ei niitä vielä tee, ja niiden hinta on 140€. Ne kuulostaa kyllä enemmän kuin mielenkiintoiselta! Nettisivuilta löytyy myös kaikki muu tarvittava tieto, sekä kuvagalleria, josta näkee muitakin upeita ripsiä näiden lisäksi. 

Mulla on silmissäni 9-13mm ripsiä D-kaarella, ja pakko myöntää, että näistä en paljoakaan ymmärrä, mutta onneksi Jenny osaa auttaa täydellisesti, ja kertoo, millä juuri sulle saadaan paras lopputulos!

Ja mikä huippua, Jenny tarjoaa palvelujaan myös ruotsin kielellä, eli ei tule kenenkään kohdalla myöskään kielimuuri eteen.

Mutta, tekin pääsette hyötymään! Jenny oli niin ihana, ja haluaa tarjota teille alennuksen. 10% alennus uusista ripsistä!! Nyt jos milloin kannattaa mennä testaamaan hänen ripset. Uskallan luvata täysin varmaksi, että ette tule pettymään. Mä olen nykyään todella kranttu ripsien suhteen, mutta näitä mä rakastan <3

Kiitos Jenny, palautit uskoni täydellisiin ripsiin, olet kultaa :)