tyyli

6 + 1 vinkkiä juhlapukeutumiseen

Viikonloppu on taas täällä! Onko jollain jo pikkujouluja tiedossa? :) Mulla talven juhlakausi strarttasi pari viikkoa sitten työpaikan pikkujouluilla ja tosiaan viime lauantaina oli mun synttärijuhlat. Tuntuu, että koko loppuvuosi on täynnä kaikkia eri juhlia. Monilla on varmaan juurikin pikkujouluja ja synttäreitä, on halloween ja isänpäivä, valmistujaisia, itsenäisyyspäivä, joulu ja vielä uusivuosikin. Ajattelinkin nyt kertoa teille pari mun vinkkiä miten tähän juhlasesonkiin kannattaa valmistautua :) Ja kertokaa tekin ihmeessä kommenttiboksiin omia vinkkejänne niin ollaan kaikki sitten tyylikkäinä juhlissa!


1.  Uutta vaatetta ei kannata ostaa vaan yhtä tilaisuutta varten. Mieti miten juhlavaatetta voi käyttää jatkossa. Topit ja hameet on hyviä juhlavaatteita, niitä voi helposti vaihdella keskenään ja parhaimmassa tapauksessa ne taipuu myös arkeen. 

2. Tarkista ennen uuden ostamista mitä ihanuuksia vaatekaapistasi löytyy jo entuudestaan. Yhdenkin uuden vaatekappaleen osto voi piristää vaatekaappiasi uutta juhlasesonkia varten sen sijaan, että ostaisit monta uutta vaatetta ja asua. Esimerkiksi trendikäs bomberjakku on täydellinen uudistus pikkumustan kaveriksi, mutta se menee myös sen luottotopin ja housujen kanssa. Tai valitse juhlavampi midi-hame vanhan paljettitoppisi kanssa ja yhdistä se seuraaviin juhliin neuleen ja isojen korviksien kanssa. 

3. Korosta parhaita puoliasi. Valitse itsellesi parhaiten istuvat vaatteet niin olo on koko juhlien ajan mukava ja huoleton. 

4. Kynnet on asuste siinä missä korutkin. Punaiset kynnet sopii asuun kuin asuun, värikkääseen lookkiin kannattaa valita joku kaunis nude tai vaikka helmiäiskulta. 

5. Mieti kengät tilanteen ja sään mukaan. Suomen talven juhliin paras vaihtoehto on sirot korolliset nilkkurit.

6. Trendikäs valinta tämän vuoden juhlasesonkiin on jokin samettinen tai pliseerattu vaate. Myös kaikki metallinhohtoiset ja röyhelöiset vaatteet ovat ajankohtaisia. 

+ Hymy on paras asuste! 
 

comments powered by Disqus