tyyli

Mustissa

Viihdyn erityisen hyvin kokomustassa asussa ja varsinkin tänä pimeimpänä vuodenaikana tulee todella usein pukeuduttua mustaan. Asu pysyy kuitenkin mielenkiintoisena kun yhdistelee erilaisia materiaaleja. Klassinen tekoturkis saa rennomman ja arkisemman ilmeen matalilla maiharityylisillä kengillä ja isolla laukulla. 

Olen aina halunnut pitää blogini positiivisena ja tämän harrastuksen kautta olen saanut monta kertaa ajatukseni muualle valokuvaamalla ja kirjoittamalla inspiroivista ja iloisista asioista. Näitä tummia asukuvia katsellessa tuli kuitenkin olo, että on pakko kertoa tännekkin yhdestä surullisesta asiasta... Rakas mummini nukkui pois reilu viikko sitten. Tunnelmat meidän perheessä on olleet siis erittäin surulliset ja haikeat, mutta onneksi ollaan ehditty olemaan yhdessä. Puhuminen ja rakkaimpien seura on tärkeintä ja lohduttavinta surun aikana. Mummi on onneksi aina meidän muistoissa ja sydämissä mukana vaikka jouduimmekin hänestä liian aikaisin luopumaan.

Tämän enempää en varmaan tule aiheesta kirjoittamaan, tuntuu ainakin vielä liian raskaalta ja haluan juuri blogin kautta päästä ajattelemaan muita asioita. Loppuviikolla olisikin siis luvassa ekaa kertaa leivonnaisohjetta tänne So-Upin puolelle, joten pysykää kuulolla kaikki suklaan ystävät.

P.S. Hyvää Nimipäivää Seija-Mummi <3

comments powered by Disqus