DIY

DIY: nyöriballerinat
Näitä kenkiä oon ihaillut alkukesästä asti somessa eri tyylitaitureiden jalassa, mutta en oo onnistunut löytämään vastaavia kertakaikkiaan mistään.  

Lace up balleriinat oli kuitenkin pakko saada, joten näppäränä tyttönä päätin sitten tehdä semmoiset! H&M:n perusballeriinat sai uuden ilmeen ja mun mielestä niistä tuli niin kivat, että piti tehdä vaaleenpunaisten kokeiluversioiden jälkeen vielä mustatkin!

Tässä olis helppo tee se itse ohje muillekkin kenkien metsästykseen kyllästyneille!

Tarvikkeet:

Balleriina kengät
nauhaa/nyöriä/narua
kynä, jolla merkitään reikien paikat
vyön reijittäjä


Jos haluut, että kenkien nauhat menee vielä enemmän ristiin, tee enemmän reikiä. Mä tein vaan yhdet eteen keskelle ja yhdet molemmille sivuille. Nauhat on leikattu ohuesta ja joustavasta lycra kankaasta, mutta uskoisin että kaikenlaiset trikookankaat käy tähän tarkoitukseen. Nahkanaru vois myös sopia.

Kenkien laitto jalkaan on vähän hankalaa tai ainakin hankalaa selittää, mutta nyörit laitetaan vaan ristiin edestä ja sitten kiepsautetaan vielä nilkkojen ympäri ja laitetaan rusettiin.  
Nää pysyy hyvin jalassa ja niillä saa kivasti ilmettä asuihin! Tääkin on ehkä joku nopeesti ohi menevä trendijuttu (toivottavasti ei),  mutta ei ainakaan sitte harmita, jos ei tuu käytettyä kun oli niin edulliset! Oon sitä mieltä, että just tämmösillä erikoisemmilla asusteilla saa helposti trendikkään ilmeen yhdistämällä ne vaatekaapin perusjuttuihin. Kun  perusvaatteet on hyvät ja kestää aikaa, voi edullisesti kausittain hankkia asusteita, joilla saa kuitenkin luotua trendikkään lookin. 

Onko siellä muita näihin kyseisiin kenkiin hurahtaneita? 

comments powered by Disqus