kauneus

Kauneus

Ihonhoito, meikkaus, hiustenlaitto.. kaikki kauneteen liittyvä on myös iso osa jokaisen omaa tyyliä. Mulle äiti antoi jo nuorena neuvon, että meikkaamisella on tarkoitus vähän korostaa omia kauneimpia piirteitä. Tämä ohje mulla on vieläkin päivittäisessä käytössä.

Jokaisella on varmasti ne omat kauneusihanteensa ja kauneusrutiininsa, enkä halua ketään sen perusteella arvoida kuinka paljon käyttää aikaa tai rahaa kormetiikkaan ja meikkaamiseen. Ajattelin kuitenkin, etttä olisi mukavaa jakaa tänne blogiinkin myös kauneuteen liittyviä ajatuksiani ja vinkkejäni, se on kuitenkin osa tyyliä ja naisena olen toki kaikesta aiheeseen liittyvästä kiinnostunut. Omat kauneusihanteeni liittyy luonnollisuuteen ja mitä tulee hiustenlaittoon ja meikkaamiseen, niin mulle vähemmän on enemmän. 

Mikään kauneuden ekspertti en siis todellakaan ole, joten kaikki tähän liittyvä on vain omaa kokemustani ja perustuu omiin kokeiluihini. Monet käyttämäni tuotteet on löytäneet tiensä kokoelmiini jo kauan aikaa sitten ja vaikka silloin tällöin jotain uutta testaankin, niin yleensä päädyn kuitenkin niihin tuttuihin ja turvallisiin tuotteisiin takaisin. Yleensä ostan vain niitä hyväksi havaittuja lemppareitani ja hankinnat teen silloin kun tuote loppuu. Ainoa poikkeus on huulipunat ja kynsilakat, joita rakastan testailla.

Olisi kiva kuulla millaisia kauneusihanteita teillä on ja kertokaa ihmeessä jos on jotain aiheeseen liittyviä postaustoiveita!

comments powered by Disqus