tyyli

Klassinen talviasu

Mun arkiasut koostuu pitkälti klassisista perusjutuista, joita on helppo yhdistellä keskenään. Tässä on asu, jossa nyt talven aikana olen kulkenut varmaan eniten. Pitkä villakangastakki lämmittää kivasti jalkoja ja se sopii niin hameen kun housujenkin kanssa. En oikeen viihdy missään toppatakeissa, joten pakkasilla panostan lämpimiin materiaaleihin ja kerrostan niitä villakangastakkien alle. Vaikka rakastan kaikkia erilaisia trendejä ja seuraan niitä varmaan vähän liikaakin, pukeudun mieluiten klassisiin aikaa kestäviin vaatteisiin. Niitä voi sitten välillä piristää eriaisilla trendi-asusteilla, jos siltä tuntuu ja jos jaksaa olla luova ja panostaa asuun enemmän. Arkena kiireessä valikoituu yleensä päälle kuitenkin näitä tuttuja, turvallisia ja aina tyylikkäitä klassikoita. 

Mulla on illalla tiedossa kirppistavaroiden hinnottelu ja taas meinaan laittaa tavaraa oikeen urakalla myyntiin. Viime kesänä myin ison osan vaatteistani ja oikeen hyvin olen pärjännyt vähemmälläkin. Arkena tulee kuitenkin käytettyä niitä muutamia hyväksi havaittuja vaatteita, joten mun mielestä on ihan turhaa omistaa isoa kaapillista vaatteita, joita ei ehdi käyttää. Nyt kun on vähemmän vaatetta, mulle on tullut myös isompi kynnys ostaa uutta. En halua tehdä hutiostoksia ja kaapissa on jo valmiiksi kivoja vaatteita, joita haluan ehtiä käyttämään. Vaatekaupassa työskennellessä tämä on tosin vähän huono juttu ja uusia tuotteita hypistellessä meinaa homma välillä karata käsistä. Olen mielestäni tosin petrannut tässä asiassa, enkä enää osta esimerkiksi samaa paitaa joka värissä. Naisena on silti todettava myös se, että kyllä niihin klassikoihinkin välillä kyllästyy ja kaipaa jotain uutta. Varsinkin kun samoilla talvivaatteilla on menty jo monta kuukautta. Onneksi kevät on tulossa! Muutama kaapista puuttuva vaate olisi oikeestaan hankintalistalla kevättä varten... Nekin on aika perusjuttuja, mutta niistä ehkä lisää myöhemmin ;) 

Kuvissa näkyy vielä viikonloppuna satanut kaunis lumipeite, joka on nyt jo melkeen sulanut ainakin täällä Turussa. Kyllä se lumi vaan toi ihanasti valoisuutta, eilen oli ainakin ihan mahdottoman pimeä päivä kun lumi on poissa. Toivotaan että tänään saataisiin vähän enemmän valoa! Kivaa keskiviikkoa kaikille joka tapauksessa! <3 

comments powered by Disqus