tyyli

Pariisissa bongattuja trendejä ja kaupunkiasu


Asukuvia Pariisista! Nää kuvat napattiin aurinkoisella Louvren sisäpihalla... Olispa aina naapurissa tämmöinen kuvauspaikka! Sisällä museossa ei käyty tällä kertaa, mutta on toi rakennus kyllä ulkoakin vaan ihan mielettömän upea.

Pakkasin Pariisiin reissulle melko keväisiä vaatteita ja olin ajatellut, että toppi ja nahkatakki combolla tarkenee varmaan mukavasti. Tällä viikolla varmaan olis tarkentunutkin, ainakin täällä Turussa on ollut ihanat kesäkelit! No Pariisissa oli kuitenkin ihan ekana käytävä ostamassa paksut sukkahousut ja lämpimämpi neulepaita. Ihan meidän tuuria, että sattui olemaan koleempi viikko. Löysin onneks Uniqlosta mustan villaisen neuleen ja sillä mentiin oikeestaan koko reissun ajan. Se sopi mukavasti näiden kuvissa näkyvien väljempien housujen kanssa ja meni myös kivasti matkalla mukana olleiden (mustien) hameen ja mekon kaveriksi. Kokomusta on mun mielestä aina tyylikäs vaihtoehto ja olin muutenkin pakannut vaan mustaa ja valkoista mukaan. Niitä on helppo yhdistellä keskenään kun käsimatkatavaroiden kanssa matkustettaessa ei voi pakata kovin paljoa mukaan.

Mukana oli kuitenkin myös Furlan vaaleanpunainen Metropolis laukku, harmaa huivi ja kamelin värinen hattu, joten ihan mustissa ei tarvinnut olla. Asusteilla saa kivasti vaihtelua ja vähän kaivattua väriä asuihin! Ja punainen huulipuna oli asusteena myös koko viikon ;) 

Suurkaupunkeihin matkustus on siitä ihanaa kun saa uutta inspiraatiota omaan pukeutumiseen vilkuilemalla paikallista katutyyliä. Pariisissa oli kiva ihastella tyylikkäitä naisia ja muutama juttu pisti silmään verrattuna Suomen tänhetkisiin trendeihin. Kauniit takit vie aina mun huomion ja reissulla huomasin, että nilkkapituiset takit oli suosittuja. Kylmän ilman takia monilla oli vielä villakangastakki päällä ja täytyy sanoa, että myös sääolojen oikein huomioiminen pukeutumisessa on kyllä tyylikästä. Tuntuu, että Suomessa aina värjötellään liian pienissä vaatteissa vaikka eihän se +10 niin kovin lämmin vielä ole :D

Herrainkengät ja loaferit oli uusi ihastus jalkinepuolelta. Jotkut kengät olisin mielellään ostanut reissusta matkamuistoksikin, mutta ei sattunut vastaan kuitenkaan mitään täydellistä paria. Leveälahkeisia, väljiä, suoria ja culottes-mallisia housuja näkyi myös paljon. Ne oli mun mielestä freesin näköisiä ja ihanaa vaihtelua pillihousuille. Myös Pariisittarien huoleton, mutta samalla harkittu tyyli on aina niin ihailtavaa. Ja poikaystäväkin huomasi, että tosi monet naiset oli ihan meikittömässä tai tosi naturellissa meikkilookissa. Kivaa etten oo ainut joka ei oo hurahtanut kasvojen pakkelointiin :D 

Semmoista tuli ainakin bongattua Pariisista. Miltä kuulostaa? :) Ja mitä mieltä ootte mustasta kevätasusta?


Takki/Vero Moda, Neule/Uniqlo, Housut/Cubus, Laukku/Furla, Kengät/Converse, Aurinkolasit/Céline

comments powered by Disqus