tyyli

Modern classics

Tässä on mun viime päivien, tai oikeastaan jo muutaman viikon, käytetyin asu. Nyt viime päivinä on tosin joutunut kietomaan kaulalle vielä villahuivin... Alkaa jo pian usko mennä, että keväisemmät kelit viimein tulisi jäädäkseen! Vaikka tämänhetkinen sää ehkä vaatisi villakangastakkia niin en kyllä enää aio ottaa niitä varastosta vaan tässä mennään! Tykkään käyttää myös nahkatakkia, mutta mulla pitkät takit jotenkin päätyy aina mieluiten päälle ja niissä viihdyn parhaiten. Pitkä takki sopii oikeastaan kaiken kanssa ja sen alle on helppo piiloutua, jos ei jaksa miettiä muuten asua sen kummemmin. Trenssit on tänä keväänä myös trendikkäämpiä kuin vuosiin. Moderni trenssi on hiukan oversize-mallinen tai ohut ja kevyt liuhutakki, joka onkin kiva vaihtoehto kesämmällä. Trenssi on helppo yhdistää ja sen saa helposti stailattua juhlavaksi, naiselliseksi, trendikkääksi tai rennoksi. Täällä tullaankin varmaan näkemään vielä muitakin tapoja yhdistää trenssi tämän kevään ja kesän aikana! 

Tässä asussa muutkin jutut on todella klassisia, mutta huivi kiedottuna laukkuun on yksi trendikkäämpi tapa saada klassiseen asuun vähän modernia ilmettä. Ja tämän kevään ehdoton hittiväri, ja mun all time lemppariväri, vaaleanpunainen raikastaa kivasti muuten neutraalia asua. 

Mitäs olette mieltä tästä klassisesta asusta? :) Vappuna on yleensä saanut laittaa jalkaan jo balleriinat, mutta varmaan tässä samassa lookissa saa edelleen vielä kulkea... Pidetään peukkuja että viikonloppuna vältyttäisiin kuitenkin lumisateilta! :D 

klassinen trenssi
klassinen trenssi, furla metropolis, silkkihuivi asu
klassinen trenssi, furla metropolis, silkkihuivi asu
klassinen trenssi
klassinen trenssi, furla metropolis, silkkihuivi asu
klassinen trenssi
klassinen trenssi
furla metropolis laukku

Takki / H&M, Laukku / Furla, Huivi / Pieces, Kengät / Zara, Aurinkolasit / Céline

comments powered by Disqus