tyyli

Perjantain positiiviset

Viimeviikolla saatiin nauttia ihanista keleistä, mutta pari viime päivää on ollut taas aika harmaita, joten ajattelin listata muutaman mieltäni piristävän asian hyvän viikonloppufiiliksen saamiseksi. Tälle päivälle on taas luvattu aurinkoa ja vaikka alkava viikonloppu menee mulla kokonaan töissä, niin ihanien työkavereiden ansiosta viikonloppu sujuu mukavasti töissäkin :) Aurinkoisten kuvien kera siis perjantain muita positiivisia asioita: 

Célinen Baby Audrey aurinkolasit oli yksi viime vuoden paraista ostoksistani ja nyt niitä on päässyt taas vihdoin käyttämään. Kevät on siis tulossa!

Uusi kirja iltalukemiseksi. Aimee Songin Capture your style on osoittautunut hehkutuksen arvoiseksi ja upeiden inspiroivien kuvien lisäksi kirjassa on paljon hyödyllisiä ja hauskoja vinkkejä. Olen vasta kirjan puolivälissä mutta nyt jo olen saanut paljon uusia ajatuksia valokuvaamiseen, asuihin, tyyliin ja Instagram-tilin kehittämiseen. Suosittelen lukemaan!

Mummilta peritty nahkalaukku. Meinasin tämän jo laittaa kiertoon, mutta onneksi tulin järkiini. Laukku on vähän kulunut, mutta voiko muuta odottaakkaan jos se on peräisin 60-luvulta. Kaunis se on silti ja sillä on paljon tunnearvoa.

Vuoden eka juoksulenkki. Urheilusta tulee kyllä ihan mieletön olo ja vaikka jaksoin toppavaatteissa juosta vaan puoli tuntia niin oli ihan voittajafiilis lenkin jälkeen!

Mukavaa viikonloppua siis kaikille! Ja kertokaa kommenteissa mikä teitä piristää tänään! :)

Takki / BikBok, Mekko / H&M, Kengät / Vagabond, Aurinkolasit / Céline, Laukku / Mummin

comments powered by Disqus