tyyli

Smaragd green

Poolo - Gina Tricot

Hame - H&M

Laukku - Zara

Korvikset - Pieces

Nyt jakoon mun viime viikonlopun synttäriasu! Onnistuin löytämään ihanan smaragdin vihreen poolon! Olin ajatellut laittaa sen kynähameen kanssa, mut tuli syötyä niin paljon kakkua, et löysä kellohame oli mukavampi (tai oikeestaan pakollinen) valinta. Menee mun mielestä noinkin tosi kivasti ja ehkä toi kellohame tuo vähän lisää juhlavuuttakin kokonaisuuteen.

Miettisin monta päivää, että viitsinkö julkaista nää kuvat... Sisällä otettujen kuvien laatu ei oo niin hyvä kun haluisin. Opettelen vasta järkkärikameran käyttöä ja aina kuvien laatu ei oo hyvä, kun en vielä osaa valita välttämättä oikeita asetuksia. Päätin kuitenkin julkaista, koska nää on mun mielestä kivat, mun näköset kuvat ja tykkään asusta tosi paljon. Pikku hiljaa sitte parempaa kuvalaatua kohti opetellen:) En haluu ottaa tätä liian vakavasti! 

Olisin tietty voinu lähtee ulos palelemaan ja poseeraamaan johonkin asuun sopivaan paikkaan. Muotiblogit on nykyään täynnä editorial-tyyppisiä asukuvia, joissa on asut ja lokaatiot viimisen päälle mietittynä. Ne on mun mielestä ihanan inspiroivaa katseltavaa ja haluun ehkä joskus itekkin ottaa semmoisia kuvia. Nää on kuitenkin nyt lähempänä totuutta ja jäi ainakin enemmän aikaa kakun syönnille kun kuvailu tehtiin nopsasti kotona ;)

Mukavaa viikonloppua kaikille!

comments powered by Disqus