tyyli

Tassels

Syyskuussa mennään jo, mutta ennen kun aloitan syyspukeutumisesta ja syysmuodista intoilun, niin halusin jakaa muutamat kuvat menneeltä kesältä. Ilmatkin on ollut lähiaikoina vielä niin kesäiset! Ihanaa, mutta toisaalta en malta odottaa että saa alkaa käyttämään lämpöisiä neulemekkoja!

Tänä kesänä innostuin pitkästä aikaa käyttämään koruja, varsinkin korviksia! Moneen vuoteen en oo juurikaan käyttänyt muita kun helmiä korvissa, joten vaihtelu tosiaankin virkistää! Oon käyttänyt töissä melko simppeleitä perusvaatteita ja asusteilla vaihdellut ilmettä juurikin erilaisilla koruilla ja korviksilla. 

Taisi olla jossain blogissa tai Pinterestissä kun näin ekaa kertaa jotain tupsu/hapsukorviksia ja sellaiset piti sitten heti itsellekkin saada :D Ajattelin etten varmaan löydä vastaavia mistään, mutta erilaisia hapsukorviksia olikin yllättävän paljon tarjolla! Yleensä kun käy juuri niin, että kun lähtee etsimään jotain, niin ei varmasti löydä. 

Kuvissa näkyvät mustat hapsukorvikset löytyi Glitteristä ja onnistuin myös löytämään H&M:n alesta muutamalla eurolla toisetkin, vähän pienemmät hapsukorvikset. Klassisiin asuihin saa kivaa särmää kun niihin yhdistää vähän erikoisemmat korvikset. Isot ja näyttävät korvikset on muutenkin taas ajankohtaiset syksyn muodissa! Pian ne viileemmät kelit varmasti tulee ja pääsen käyttämään muhkeita neuleita yhdistettynä näihin tupsuihin!

comments powered by Disqus