personal

Tervetuloa!

Heippa kaikille ekaa kertaa täältä So-Upin puolelta! Fashion Frosting on saanut uuden ilmeen blogiyhteisön myötä, mutta edelleen täällä kirjoittelee se sama leivontaa ja muotia rakastava Linda. Blogi tulee pysymään samoilla linjoilla kun ennenkin eli tulen jakamaan tänne vain hyväksi testaamiani reseptejä ja lemppari leivonnaisiani. Muoti on aina kiinnostanut mua ja koska työksenikin olen jo monta vuotta myynyt vaatteita niin ajattelin, että tämä on hyvä hetki uudistaa blogin sisältöä myös siltä osin, että pyrin kirjoittelemaan myös enemmän tyylijuttuja. Inspiroidun itse tosi paljon muoti-ja tyyliblogeista ja toivon, että voin puolestani jakaa inspiraatiota ja vinkkejä myös muille. Bloggaamisessa mun mielestä on parasta se, että pääsee jakamaan inspiraatiota puolin ja toisin ja on mahdollisuus keskustella yhteisistä kiinnostuksen kohteista. Jättäkää siis rohkeesti kommentteja! Uusia postausideoita mulla on vaikka kuinka paljon ja jos teillä on jotain toiveita niin laittakaa ihmeessä niitäkin tulemaan! 

Varmaan olisi nyt myös hyvä vähän esitellä, kuka täällä oikein kirjoittelee. Mun mielestä on aina kiva lukea blogeja, joissa kirjoittajaan voi samaistua jollain tavalla, joten listaan tähän nyt lyhyesti ja ytimekkäästi muutamia juttuja myös itsestäni. Kirjoittaminen ei oo mun vahvin juttu vaan oon enemmän visuaalinen ihminen. Siksi tykkään pitää blogin tekstit lyhyinä ja annan kuvien puhua puolestaan. Bloginkin perustin silloin reilu vuosi sitten sitä varten, että olisi joku paikka johon jakaa kuvia.

Täytin kuukausi sitten 25-vuotta ja asun Turun keskustassa poikaystäväni kanssa ja me ollaan oltu kohta 8 vuotta yhdessä. Valmistun nyt ihan pian tradenomiksi ja sen lisäksi oon myös merkonomi. Töissä oon ollut Vilassa pian jo 5 vuotta ja välillä auttelen myös äitini yrityksessä. Perhe ja ystävät on mulle kaikkein tärkein asia ja vapaa aikaa vietänkin mieluiten heidän kanssa hyvästä ruuasta nautiskellen. Vaikka rakastan kaikkia herkkuja, pyrin kohtuuteen ja arkisin syön terveellisesti. Oon harrastanut nuorena voimistelua ja vieläkin rakastan oloa, jonka saa urheilun jälkeen. Voimistelu on tosin vaihtunut lenkkeilyyn. Tykkään leipomisesta, valokuvaamisesta, komediasarjoista, oon kissaihminen ja Pariisi on mun lempparikaupunki. Lisää saatte tietää seuraamalla blogiani! ;) 

Tervetuloa kaikille vanhoille ja uusille lukijoille! <3

Paita ja housut: Vila

comments powered by Disqus