kauneus

The Incredible Face Gel

May Beauty The incredible face gel
may beauty the incredible face gel
the incredible face gel
the incredible face gel

Edellisessä kauneusaiheisessa postauksessani kerroin, että minulle on tulossa yksi uusi tuote kokeiluun ja kyseessä on MayBeautyn The Incredible Face Gel. Tämä kuoriva geeli lupaa poistaa kuolleet ihosolut, puhdistaa ihohuokoset ja tehdä ihosta pehmeän ja puhtaan. Monesta blogista olenkin jo ehtinyt lukea tuotteen testailuista, joten tiesin hehkutuksista, että kyseessä on hyvä tuote. Minulla on tapana kerran viikossa tehdä kasvojen kunnollinen kuorinta, joten ajattelin että olisi kiva testata, miten tämä MayBeautyn kuorintageeli toimii omalla ihollani. Ihoni on aina ollut melko hyvässä kunnossa satunnaisia pieniä näppylöitä ja punaisia nenänpieliä lukuun ottamatta, mutta ihosta huolehtiminen on minulle erittäin tärkeää ja kasvojen kuorinta on puhdistuksen ja kunnollisen kosteutuksen lisäksi osa kauneudenhoitoani. 

Tämän tuotteen käyttö oli todella helppoa ja vaaleanpunaista geeliä hierotaan vaan iholle, jolloin kuollut ihosolukko alkaa heti irrota, niin kuin ylläolevasta kuvasta näkyy. Lopuksi pesin kasvot huolellisesti ja levitin kosteusvoiteen normaalisti. Kuten sanoin, ihoni on hyvässä kunnossa, mutta tuotteen käytön jälkeen huomasin heti, että ihoni tuntui pehmeältä ja tasaisemmalta. Ihoni näytti myös mielestäni heti kirkkaammalta ja kuulaammalta. Melko paljon tuote tuntui kuivattavan jo valmiiksi kuivaa ihoani, mutta juurikin kerran viikossa kuorintana käytettynä tämä on varmasti hyvä tuote ja jää ehdottomasti osaksi kauneusrutiineitani!

may beauty
may beauty the incredible face gel

Maybeauty halusi tarjota myös teille alennuskoodin ja saatte tilauksestanne – 30% koodilla ffgel. Tuotteen pääsette tilaamaan täältä. Olisi mukava kuulla myös teidän kokemuksia tuotteesta jos päädytte tilaamaan! Vai onko joku jo mahdollisesti ehtinyt testata tätä? :)

Postaus on toteutettu yhteistyössä MayBeautyn kanssa ja tuotteet on saatu. 

comments powered by Disqus