tyyli

The power of accessories

Olen monta kertaa sanonut, että tyylini on melko yksinkertainen ja mustavalkoinen ja tykkään asusteiden avulla tuoda asuihin vaihtelua. Tässä olisikin nyt konkreettinen esimerkki siitä, miten stailaan jakkupuvun arkeen ja juhlaan! Hankin bleiserin ja siistit mustat housut alunperin ihan työvaatteiksi, mutta ne menee mun mielestä todella hyvin myös juhlaan! Tämän Vilan bleiserin malli on moderni ja rypytettyjen hihojen ansiosta hiukan rento, ei liian virallinen. Vaatekaupassa työskennellessä mun mielestä on kivaa välillä pukeutua trendikkäästi ja yhdistellä rohkeammin vaatteita inspiraatioksi asiakkaille, mutta niinä päivinä kun inspiraatiota ei ole, laitan päälle tämän puvun ja tiedän näyttäväni silti asiantuntevalta ja tyylikkäältä. Ja asusteita vaihtamalla voi vaikka lähteä töiden jälkeen juhlimaan samoissa vaatteissa ;)

the power of accessories

Arkiasusteisiini kuuluu siis helmikorvikset, silmälasit ja kello, juhlaan vaihtaisin tilalle vain näyttävät statement-korikset ja pikkulaukun. Mulla punainen huulipuna kuuluu melko usein myös arkeen, mutta juhlaan se on aivan ehdoton valinta ja kirkas puna on mun mielestä asuste siinä missä korutkin. Se täydentää kokonaisuuden. Näissä kuvissa ei nyt valitettavasti näy kenkiä, mutta kyllä te tiedätte... arkena balleriinat ja juhlaan korot ;)

Mitä te sanotte näistä lookeista? Ajattelin, että voisin tehdä jatkossakin aina silloin tällöin näitä saman tyylisiä postauksia missä stailaan vaan asusteiden avulla kaksi eri lookkia. Saako idea kannatusta? :)

Mulla on tiedossa kiireinen 6 työpäivän viikko, mutta oon oikeastaan ihan tyytyväinen, että on paljon tekemistä. Kun on paljon puuhaa, niin jotenkin on paljon tehokkaampi ja energisempi olo. Tai sitten oon vaan saanut niin paljon piristystä näistä valoisammista aamuista ja illoista, että olen ihan intoa täynnä, eikä pitkä työputki edes kauhistuta. Toivotan energistä viikon alkua myös teille! <3

comments powered by Disqus